Home » Cultură » Când va apărea al optulea şi ultim sezon al serialului ”Homeland”

Când va apărea al optulea şi ultim sezon al serialului ”Homeland”

Când va apărea al optulea şi ultim sezon al serialului ”Homeland”
Publicat: 08.08.2019
Al optulea şi ultim sezon al serialului cu spioni "Homeland: Reţeaua Terorii" va avea premiera pe 9 februarie 2020, a anunţat producătorul, postul de televiziune american Showtime, citat de Associated Press.

Ultimul sezon al producţiei va avea 12 episoade şi va începe cu momentul recuperării psihice a fostului agent CIA Carrie Mathison (Claire Danes), după ce a fost închisă într-un penitenciar din Rusia. Fostul ei şef Saul Berenson (Mandy Patinkin) apelează la Carrie pentru a-l ajuta în nişte misiuni în Afganistan, potrivit Mediafax.

Din distribuţia acestui sezon fac parte, printre alţii, Beau Bridges, Maury Sterling şi Linus Roache.

Serialul american „Homeland” a fost dezvoltat de Howard Gordon şi Alex Gansa pe baza seriei israeliene „Hatufim/ Prisoners of War”, creat de Gideon Raff. „Homeland” a debutat în 2011 şi s-a bucurat de un mare succes, fiind premiat cu două Goburi de Aur pentru cel mai bun serial, în 2011 şi 2012. De asemenea, a câştigat de-a lungul timpului zece premii Primetime Emmy. Actriţa americană Claire Danes a câştigat două Globuri de Aur şi două Emmy pentru rolul din popularul serial TV.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase