Home » Cultură » Care au fost cele mai accesate melodii în 2021

Care au fost cele mai accesate melodii în 2021

Care au fost cele mai accesate melodii în 2021
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 03.12.2021

Apple Music a dezvăluit lista celor mai accesate melodii din 2021. Cea mai accesată melodie din 2021 pe Apple Music a fost „Dynamite” a grupului k-pop BTS, dar în top se regăsește și artistul The Weeknd cu piesa „Blinding Lights”.

Cea mai accesată melodie a anului pe Apple Music a fost „Dynamite” a grupului k-pop BTS, urmată de „drivers licence” a Oliviei Rodrigo, de „Positions” a Arianei Grande, „For The Night” (feat. Lil Baby & DaBaby) a lui Pop Smoke şi de „Blinding Lights” a lui The Weeknd.

Top 10 al celor mai difuzate melodii pe Apple Music este completat de „Peaches” (feat. Daniel Caesar & GIVĒON) – Justin Bieber, „good 4 u” – Olivia Rodrigo, „STAY” – The Kid LAROI & Justin Bieber, „Dakiti” – Jhay Cortez & Bad Bunny şi de „Levitating” (feat. DaBaby) – Dua Lipa.

Piesa cu cele mai citite versuri din 2021

Serviciul de streaming a dezvăluit, de asemenea, care este piesa cu cele mai citite versuri din 2021. Pe primul loc se situează „Drivers License” de Olivia Rodrigo, scrie Mediafax.

Apple Music a publicat și lista melodiilor care au intrat în „Top 100: Fitness” și „Top 100: Shazam”. Cât priveşte fitness-ul, cea mai accesată piesă a fost „Heart & Heart” a lui Joel Corry, iar piesa „Astronaut in the Ocean” de Masked Wolf a fost cea mai căutată în 2021, cu ajutorul aplicației Shazam.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase