Home » D:News » Un bărbat a găsit un cec de milioane care îi aparținea producătorului Haribo. Ce recompensă a primit?

Un bărbat a găsit un cec de milioane care îi aparținea producătorului Haribo. Ce recompensă a primit?

Un bărbat a găsit un cec de milioane care îi aparținea producătorului Haribo. Ce recompensă a primit?
Foto: Shutterstock
Publicat: 16.11.2022

Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele gigantului Haribo. Când a anunțat compania, a primit recompensă 6 pachete de bomboane gumate.

Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, a observat cecul în timp ce aștepta trenul cu care mergea în vizită la mama sa.

Bărbatul de 38 de ani a rămas uimit când a văzut că valoarea cecului era de 4.631.538,80 euro: „Avea o sumă atât de mare scrisă încât nici măcar nu am putut să o pronunț”.

Cât valorează în dulciuri un cec de milioane de euro?

Cecul fusese emis de către un lanț de supermarketuri către producătorul de dulciuri, dar s-a pierdut, potrivit The Independent.

Anouar a contactat imediat Haribo pentru a informa compania că deținea un cec pe numele lor, astfel că unul dintre avocați a luat legătura cu el.

Bărbatul nu putea încasa el cecul în locul firmei

În loc să îi ceară banii înapoi, i-au spus să distrugă cecul și să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale.

S-a supus și, câteva zile mai târziu, a primit o cutie de la Haribo care conținea doar 6 pungi de dulciuri.

Pentru Anouar, recompensa a fost destul de mică, dar Haribo a declarat: „Deoarece era un cec nominal, nimeni altcineva în afară de compania noastră nu putea să încaseze banii. I-am trimis pachetul nostru standard ca mulțumire”.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase