Home » D:News » Descoperire macabră în Munții Stâncoși din SUA. Autoritățile au găsit trei cadavre

Descoperire macabră în Munții Stâncoși din SUA. Autoritățile au găsit trei cadavre

Descoperire macabră în Munții Stâncoși din SUA. Autoritățile au găsit trei cadavre
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 17.07.2023

Trei cadavre au fost găsite în Munții Stâncoși. Autoritățile cred că oamenii au murit anul trecut, deși dispariția lor nu a fost anunțată, potrivit Sky News.

Trei cadavre în stare avansată de descompunere au fost găsite în Munții Stâncoși. Primul cadavru a fost descoperit de un turist care a alertat autoritățile. Ulterior, alte două corpuri au fost găsite în apropiere.

Autoritățile estimează că oamenii descoperiți într-o tabără cu corturi au murit anul trecut de foame sau de frig. Două cadavre se aflau într-un cort închis cu fermoarul, iar al treilea a fost găsit lângă o potecă din apropiere.

Polițiștii așteaptă rezultatele autopsiei și au început o anchetă. Până în prezent nu a putut fi făcută nicio legătură cu persoanele dispărute, aflate în baza de date a Poliției.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase