Home » D:News » Bombardamentele din Ucraina continuă să rănească! Au fost interceptate și 23 de drone

Bombardamentele din Ucraina continuă să rănească! Au fost interceptate și 23 de drone

Bombardamentele din Ucraina continuă să rănească! Au fost interceptate și 23 de drone
Foto: Profimedia
Publicat: 03.08.2023

Șase persoane au fost rănite și 23 de drone au fost interceptate în Ucraina în noaptea de marți spre miercuri, au anunțat autoritățile ucrainene, citate de Sky News.

Doi civili au fost răniți în bombardamentele din Herson în timpul nopții, a declarat miercuri guvernatorul regional Oleksandr Prokudin, citat de Sky News.

În regiunea estică Donețk, patru persoane au fost rănite în ultimele 24 de ore, potrivit guvernatorului Pavlo Kyrylenko.

Bombardamentele din Ucraina nu încetează

Zona din jurul orașului Nikopol, în apropiere de centrala nucleară Zaporojia, aflată sub control rusesc, a fost și ea bombardată de trei ori, a declarat guvernatorul Serhiy Lysak.

Pe parcursul nopții, forțele aeriene ucrainene au interceptat 23 de drone, majoritatea în Odesa și Kiev.

Serhii Popko, șeful administrației orașului Kiev, a anunțat că toate cele 10 drone trase asupra Kievului au fost interceptate.

Numeroase explozii puternice au fost auzite peste noapte în jurul capitalei ucrainene.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase