Home » D:News » O nouă funcție pe WhatsApp! Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte?

O nouă funcție pe WhatsApp! Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte?

O nouă funcție pe WhatsApp! Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24.12.2023

Dezvoltatorii lucrează la o nouă funcție pentru apelurile video WhatsApp. Funcția va permite utilizatorilor să partajeze muzică audio în timpul unui apel video, în timp ce opțiunea de partajare a ecranului este activă.

În ultimele zile s-a aflat că dezvoltatorii lucrează în aplicația iOS la posibilitatea de a partaja muzică audio în timpul unui apel video, în timp ce opțiunea de partajare a ecranului este activă.

Versiunea 2.23.26.18 a aplicației pregătește terenul și pentru utilizatorii Android.

Funcția va permite utilizatorilor WhatsApp să partajeze muzică audio

Practic, datorită acestei noi funcții, toți participanții la un apel video vor putea asculta în mod colectiv muzică atunci când cineva își partajează ecranul: orice sunet redat pe un dispozitiv cu opțiunea de partajare a ecranului activată va fi partajat cu ceilalți participanți la apel.

Nu există deocamdată informații cu privire la data la care această funcție va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase