Home » D:News » Sute de câini și stăpânii lor au mărșăluit pe străzile din Madrid

Sute de câini și stăpânii lor au mărșăluit pe străzile din Madrid

Sute de câini și stăpânii lor au mărșăluit pe străzile din Madrid
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 01.01.2024

Sute de câini și stăpânii lor s-au plimbat pe străzile din Madrid în cadrul unei campanii care militează împotriva abandonului de animale.

Sute de câini și stăpânii lor au ieșit sâmbătă pe străzile din Madrid pentru tradiționala plimbare Sanperrestre, organizată în oraș pentru a sensibiliza populația cu privire la abandonul animalelor, potrivit Reuters.

Acțiunea este organizată anual de grupul de protecție a animalelor El Refugio, care militează împotriva abuzurilor asupra animalelor și acționează pentru a reloca pisicile și câinii fără stăpân.

La plimbare numeroși câini au avut costume, inclusiv ținute de Moș Crăciun. Câinii și stăpânii lor au trecut pe lângă mai multe puncte de reper ale capitalei spaniole.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase