Home » D:News » Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr care a traversat Africa pe bicicleta

Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr care a traversat Africa pe bicicleta

Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr care a traversat Africa pe bicicleta
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 07.01.2024

Celebrul actor Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr din Guineea care a traversat Africa pe bicicleta pentru a merge la universitate, potrivit BBC.

Anul trecut, Mamadou Safayou Barry a devenit cunoscut atunci când a plecat pe un drum de 4.000 km. El s-a fotografiat cu bicicleta care l-a transportat prin șase țări deoarece nu și-a permis să cumpere un bilet de avion.

Tânărul de 25 de ani a plecat din țara vest-africană Guineea către prestigioasa Universitate Al-Azhar din Egipt, în speranța că va fi acceptat. Atunci când a ajuns în în Ciad povestea sa a fost publicată de un jurnalist și ulterior mai mulți oameni i-au cumpărat tânărului un bilet de avion. Odată ajuns la Cairo, a fost acceptat și i s-a oferit o bursă completă.

Will Smith, impresionat de aventura tânărului

Aventura tânărului l-a impresionat de Will Smith. Recent, actorul l-a contactat prin intermediul unui apel video. Smith i-a spus că a fost „profund mișcat” de eforturile sale și i-a oferit o nouă bicicletă și un laptop.

„Vreau ca lumea să audă povestea ta. Atunci când te angajezi într-o călătorie, universul conspiră să te ajute”, a spus celebrul actor.

„Îmi plac multe dintre filmele tale. Nu știu cum să-ți mulțumesc, jur”, a răspuns tânărul surprins de gestul lui Smith.

Smith a donat și vouchere cu care tânărul își va putea cumpăra bilete de avion.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase