Home » D:News » De ce o bucătăreasă din Ghana a gătit non-stop timp de 227 de ore?

De ce o bucătăreasă din Ghana a gătit non-stop timp de 227 de ore?

De ce o bucătăreasă din Ghana a gătit non-stop timp de 227 de ore?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 11.01.2024

Failatu Abdul-Razak pare să fi doborât recordul mondial după ce a gătit non-stop timp de mai bine de 227 de ore. Ea a încheiat sesiunea de gătit fiind aplaudată de numeroși conaționali. Femeia va încerca să obțină omologarea recordului său la Cartea Recordurilor.

Failatu Abdul-Razak a gătit în bucătăria unui hotel din orașul Tamale, Ghana, potrivit BBC. Pe parcursul operațiunii, femeia a fost încurajată de vicepreședintele țării, de numeroase personalități din Ghana și de reprezentanți ai armatei.

După ce a ieșit din bucătărie, Failatu Abdul-Razak a salutat mulțimea și a spus că a finalizat „o misiune națională”.

Echipa ei va trimite dovezile către Cartea Recordurilor pentru confirmarea oficială a recordului. Actualul deținător al recordului este irlandezul Alan Fisher, care a gătit timp de 119 ore și 57 de minute.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase