Home » D:News » „Primul contract” al lui Messi, scris pe un șervețel, scos la licitație pentru 300.000 de euro

„Primul contract” al lui Messi, scris pe un șervețel, scos la licitație pentru 300.000 de euro

„Primul contract” al lui Messi, scris pe un șervețel, scos la licitație pentru 300.000 de euro
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 05.02.2024

„Primul contract” al lui Lionel Messi, scris pe un șervețel de hârtie, va fi scos la licitație. Suma de pornire este 300.000 de euro. Hârtia a fost întocmită atunci când Messi avea 13 ani.

Șervețelul a fost folosit pentru a asigura recrutarea lui Messi la FC Barcelona, potrivit TF1 Info. Documentul inedit a fost completat cu pixul, în limba spaniolă, într-un restaurant.

Un reprezentant al clubului catalan a vrut să se asigure că obține semnătura talentatului fotbalist și a folosit soluția menționată.

„Primul contract” al lui Messi s-ar putea vinde cu 350.000 de euro

„La Barcelona, la 14 decembrie 2000 și în prezența domnilor [Josep] Minguella și Horacio [Gaggioli], Carles Rexach, director sportiv al FC Barcelona, acceptă, sub responsabilitatea sa și indiferent de opiniile divergente, să-l recrutăm pe jucătorul Lionel Messi, cu condiția să respectăm sumele convenite”, scrie pe șervețel.

Casa de licitații anticipează că obiectul va fi vândut cu 350.000 de euro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase