Home » D:News » O plângere de agresiune sexuală împotriva cântărețului Aerosmith, respinsă

O plângere de agresiune sexuală împotriva cântărețului Aerosmith, respinsă

O plângere de agresiune sexuală împotriva cântărețului Aerosmith, respinsă
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 26.02.2024

O plângerea de agresiune sexuală împotriva cântărețului Aerosmith a fost respinsă. Un judecător a considerat că Jeanne Bellino a așteptat prea mult timp pentru a-l da în judecată pe bărbatul de 75 de ani, pentru presupuse agresiuni din 1975.

Judecătorul a respins un proces care îl acuza pe Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, că a agresat sexual o fostă adolescentă model de două ori într-o singură zi, în Manhattan, în urmă cu aproape 50 de ani, relatează The Guardian.

Judecătorul Lewis Kaplan din Manhattan a declarat că Jeanne Bellino a așteptat prea mult timp pentru a-l da în judecată pe Tyler, în vârstă de 75 de ani, care a negat „vehement” acuzațiile.

Steven Tyler mai are un proces separat

Bellino era o adolescentă care lucra la o prezentare de modă în Manhattan, în vara anului 1975, când a afirmat că un prieten i-a aranjat o întâlnire cu solistul Aerosmith la un hotel din apropiere. În procesul său, aceasta a susținut că Tyler, pe atunci în vârstă de 27 de ani, a agresat-o sexual de două ori, o dată într-o cabină telefonică și mai târziu la hotel.

Steven Tyler mai are un proces separat cu Julia Misley, care susține că a rămas însărcinată cu artistul pe când avea 17 ani și că el ar fi convins-o să avorteze. Mai mult, ea spunea că a fost bătută. Cântărețul neagă acuzațiile lui Misley de agresiune și bătaie, dar nu și faptul că ar fi făcut sex cu ea.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase