Home » D:News » Aerosmith amână șase spectacole din turneul de adio. Ce probleme are Steven Tyler?

Aerosmith amână șase spectacole din turneul de adio. Ce probleme are Steven Tyler?

Aerosmith amână șase spectacole din turneul de adio. Ce probleme are Steven Tyler?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 13.09.2023

Trupa rock americană Aerosmith a amânat șase dintre spectacolele din turneul de adio din America de Nord din cauza faptului că solistul Steven Tyler are probleme la corzile vocale.

Grupul a început turneul „Peace Out” în luna septembrie. Celebra trupă urma să concerteze marți la Toronto, dar concertul a fost amânat până în februarie 2024, potrivit BBC. Spectacolele din Detroit, Chicago, Washington DC și Raleigh, Carolina de Nord, au fost și ele afectate. Conform noului program, următorul concert va fi luna viitoare în Tampa, Florida.

Ultimul turneu Aerosmith trebuia să se încheie la Montreal, pe 26 ianuarie, anul viitor. Din cauza reprogramărilor, turneul de adio va fi prelungit cu câteva săptămâni, ultimul spectacol fiind programat în Cleveland, Ohio, pe 29 februarie.

Mesajul lui Steven Tyler pentru fanii Aerosmith

Într-o declarație postată online, solistul Tyler, în vârstă de 74 de ani, a transmis un mesaj online spunând că are „inima frântă”.

„Mi se rupe inima să spun că am primit ordine stricte de la medic să nu cânt în următoarele 30 de zile. Am suferit leziuni ale corzilor vocale în timpul spectacolului de sâmbătă care a dus la sângerări ulterioare. Va trebui să amânăm câteva concerte pentru a putea reveni și a vă oferi spectacolul pe care îl meritați”, a spus el.

Fanii își pot păstra biletele, care vor fi valabile pentru noile date, sau pot solicita o rambursare, au anunțat organizatorii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase