Home » Advertorial » ASUS Vivobook Pro 14X OLED: proiectat din start pentru creatorii de conținut

ASUS Vivobook Pro 14X OLED: proiectat din start pentru creatorii de conținut

Publicat: 15.12.2021

Aflați mereu în mișcare, creatorii de conținut primesc o nouă serie de laptopuri ASUS Vivobook Pro, gândite pentru exigențele graficienilor, designerilor, fotografilor, YouTuberilor și nu numai. ASUS Vivobook Pro 14X OLED este cel mai bun exemplu de performanță și portabilitate, cântărind doar 1.45 kg în timp ce vine dotat cu un ecran OLED incredibil și tehnologii unice pentru productivitate în orice situație, precum ASUS DialPad și ClearVoice.

Cei care au nevoie de un laptop portabil, dar puternic și capabil, adaptat cerințelor din mediile creative, se pot opri din această căutare odată cu apariția lui ASUS Vivobook Pro 14X OLED, primul model de laptop dotat cu DialPad. Pentru proiectarea acestui model, inginerii ASUS au pornit de la zero și nu s-au oprit la adoptarea unei linii conservatoare, acest lucru fiind vizibil dacă ne uităm la aspectul metalic al capacului, cu o textură ce imită o țesătură care respinge cu ușurință petele și amprentele. Designul curajos continuă și la interior cu tastatura iluminată dominată de tasta ENTER cu dungi de avertizare și tasta ESC cu temă industrială Warning Orange.

Versiuni concepute pentru orice situație

Spiritul creator și expresia individualității sunt explorate de cele două opțiuni de culoare, Comet Gray și Meteor White, precum și de configurațiile diferite cu procesoare Intel din generația 11 (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD din seria 5000 (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX).

Tehnologii care ajută creatorii de conținut

DialPad este genul de tehnologie cu care te obișnuiești foarte ușor și de care îți va fi foarte greu să te desparți. ASUS DialPad funcționează cu o serie de programe Adobe și permite controlul intuitiv al parametrilor uneltelor datorită interfeței virtuale care a fost integrată în suprafața moale a touchpad-ului, mărită cu 49%.

Surpriza cea mai mare o vei avea când deschizi capacul lui ASUS Vivobook Pro 14X OLED, moment în care te întâmpină un superb ecran OLED cu aspect 16:9 pentru mai mult spațiu vertical, capabil să afișeze tot spectrul DCI-P3, folosit în cinematografie, adică peste 1.07 miliarde de culori, atent calibrate pentru o acuratețe vizuală greu de imaginat.

Tehnologia ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode) vine cu o serie de avantaje derivate din controlul individual al fiecărui pixel, cele mai importante fiind contrastul aproape infinit de 1.000.000:1 și timpul de răspuns de doar 0.2 milisecunde, care fac imaginile să prindă viață.

Mediile de lucru profesionale necesită o acuratețe critică a culorilor, iar de aceasta se ocupă validarea PANTONE, care se menține pe tot intervalul de luminozitate al panoului, de la cea mai mică valoare până la maximul de 600 niți. ASUS recunoaște că nu poți fi creativ după o noapte de somn agitat, motiv pentru care a dezvoltate tehnologii care se găsesc în fiecare laptop OLED, tehnologii care reduc emisia de radiație albastră nocivă cu 70%, performanță validată de TUV Rheinland.

De răcirea eficientă și silențioasă a componentelor se ocupă IceCool Plus, un sistem format din ventilatoare duale conectate la radiatoare strategic amplasate prin două conducte de căldură. Utilizatorii pot alege în orice moment echilibrul dorit dintre performanță și răcire prin selectarea unuia din cele trei profile de ventilare.

Stabilitatea este mult mai importantă ca performanța atunci când lucrezi la proiecte critice, motiv pentru care placa video dedicată GeForce RTX 3050/3050 Ti suportă NVIDIA Studio Driver, un program de testare amplă a celor mai populare aplicații folosite de artiștii digitali.

Creativitatea ta se poate dezlănțui fără limite atunci când îl ai ca partener pe ASUS Vivobook Pro 14X OLED, un laptop pe care te bazezi în timpul zilei și la care cu greu îți vine să renunți seara, atunci când te deconectezi după o zi obositoare. Motivul este simplu: tot ceea ce îl face pe Vivobook Pro 14X OLED un laptop de încredere îl recomandă și pentru muzică, filme și jocuri relaxante.

De multe ori procesul de creație necesită un spațiu virtual mai mare. Pentru aceste cazuri creatorii de conținut pot alege un model din seria Vivobook Pro X cu ecran de 16 inch. Aceste laptopuri pot fi configurate atât cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) cât și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

Cei care cumpără un laptop ASUS Vivobook Pro primesc drept bonus și trei luni de abonament gratuit cu acces la suita Adobe Creative Cloud ce oferă acces la 20 de aplicații populare folosite de creatorii de conținut digital și 100 GB de spațiu în cloud pentru stocarea fișierelor și proiectelor.

Prin participarea în campania Părerea ta contează cumpărătorii unui laptop Vivobook Pro X primesc o extensie gratuită a garanției cu un an de zile dacă postează o recenzie cu propriile impresii de utilizare a produsului.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase