Home » Advertorial » Descoperă siguranța evacuării premium a fumului din case, cu ajutorul coșurilor ceramice nemțești!

Descoperă siguranța evacuării premium a fumului din case, cu ajutorul coșurilor ceramice nemțești!

Descoperă siguranța evacuării premium a fumului din case, cu ajutorul coșurilor ceramice nemțești!
Publicat: 28.06.2022

Sistemele profesionale de evacuare a fumului și gazelor arse din orice tip de dispozitiv termic, oferă performanțe superioare soluțiilor clasice, lăsându-te pe tine să te bucuri de avantajele utilizării în deplină siguranță a sursei de încălzire din casa ta! Pe lângă designul specializat și materialele de calitate înaltă, un sistem premium de coș fum exterior îți va ține familia departe de orice fel de riscuri precum: incendiile sau intoxicațiile accidentale cu fum sau monoxid de carbon.

Așadar, pe lângă investiția într-un șemineu sau centrală de calitate premium, ar trebui să te asiguri că și sistemul de evacuare ales, se va ridica la înălțimea așteptărilor tale. De aceea, firma sibiană cu tradiție de peste 20 de ani în soluții alternative de încălzire – recomandă tuturor, utilizarea unui sistem complet de coș de fum ceramic Hoch fabricat în Germania!

Un coș de fum profesional este elementul cel mai important din cadrul unei construcții termice. De-a lungul anilor, tehnologia de fabricare a evoluat, iar coșurile de fum ceramice din beton au devenit cele mai sigure sisteme de evacuare ale gazelor arse și fumului din șeminee, centrale cu sau fără gazeificare, termoșeminee, focare de șemineu ieftin, sobe sau centrale, indiferent de combustibilul folosit: lemne, peleți, cărbuni sau gaz.

Înlocuind cu succes, tradiționalul coș din cărămidă, șamota de calitate din care este fabricat canalul interior al hornului, precum și construcția facilă a kit-ului sunt avantajele esențiale ale acestui coș de fum proiectat și testat de sute de ani în Germania!

Sistemele din material ceramic sunt printre cele mai rezistente și performante soluții de evacuare a gazelor arse, ferindu-ne de riscurile la care ne expunem atunci când folosim coșuri sau burlane improvizate sau de calitate precară. Coșurile ceramice Hoch devin astfel, o alternativă mult mai sigură la coșurile tradiționale zidite din cărămidă. Acestea sunt compatibile cu diferite tipuri de surse de încălzire (sobă, șemineu sau centrală), putând fi folosite indiferent de tipul de combustibil al sursei principale: lemne, gaz, peleți sau biomasă.

Așa cum era de așteptat, durabilitatea este o altă caracteristică de top al acestor sisteme nemțești. Coșurile de fum ceramice produse cu tehnologie brevetată în Germania, vă vor asigura un tiraj optim pentru un randament maxim al sursei de încălzire din casă, combinând calitatea materialelor cu ușurința instalării modulare.

Coșurile de fum ceramice sunt disponibile într-o gamă variată de forme și diametre. Izolația termică a coșurilor de fum ajută la prevenirea condensării vaporilor de apă în interiorul tubului de fum și asigură un tiraj optim, fapt pentru care, beneficiază și de o garanție extinsă de până la 30 de ani!

Dacă vă gândiți și la aspectul financiar, într-adevăr, prețul unui coș de fum ceramic poate fi mai ridicat, însă nu trebuie să uităm că vorbim despre un produs pe care nu va trebui să îl schimbați prea curând.

Indiferent de orașul în care vă aflați, alegeți dintr-o gamă variată de accesorii dedicate (tubulaturi, burlane sobe, reducții, pălării antivânt, etc) și servicii profesionale de întreținere și curățare coșuri de fum. În plus, specialiștii în seminee vă pun la dispoziție din stocul propriu, direct din magazinul on-line sau al partenerilor din întreaga țară, un univers complet de focare, șeminee pe lemne sau gaz, șeminee electrice, sobe rustice sau pe peleți, la pachet cu servicii de consiliere, transport direct și montaj profesional.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase