Home » Advertorial » Coșuri cadou de Crăciun 2022 – a venit momentul pentru a realiza comenzile online

Coșuri cadou de Crăciun 2022 – a venit momentul pentru a realiza comenzile online

Coșuri cadou de Crăciun 2022 – a venit momentul pentru a realiza comenzile online
Publicat: 20.10.2022

Au mai rămas mai puțin de 2 luni până în luna decembrie, ceea ce înseamnă că deja Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape. În mediul de afaceri, ultimul trimestru al anului este în mod obișnuit una dintre cele mai aglomerate și mai intense perioade. În curând se trage linie pentru performanța în business pe 2022 și foarte multe companii reușesc să aibă cea mai productivă perioadă tocmai în intervalul octombrie – decembrie. Dacă finalul de an este aproape, înseamnă că a venit și momentul pentru a lansa comenzile online de coșuri cadou de Crăciun pentru angajați și colaboratori.

Cosuri cadou de Crăciun 2022 – a venit momentul pentru a realiza comenzile online

Au mai rămas mai puțin de 2 luni până în luna decembrie, ceea ce înseamnă că deja Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape. În mediul de afaceri, ultimul trimestru al anului este în mod obișnuit una dintre cele mai aglomerate și mai intense perioade. În curând se trage linie pentru performanța în business pe 2022 și foarte multe companii reușesc să aibă cea mai productivă perioadă tocmai în intervalul octombrie – decembrie. Dacă finalul de an este aproape, înseamnă că a venit și momentul pentru a lansa comenzile online de cosuri  cadou de Crăciun pentru angajați și colaboratori.

Segmentul de cosuri cadou corporate este an de an tot mai dezvoltat în România, în tren cu modul în care aceste cadouri sunt percepute în foarte multe țări dezvoltate. A oferi cosuri  cadou gourmet reprezintă un obicei apreciat în mediul de afaceri. Astfel de cosuri  cadou sunt oferite de către companie, salariaților, dar și altor colaboratori importanți, inclusiv furnizori esențiali și clienți VIP. Gestul frumos și elegant este însoțit de o mulțime de avantaje, în principal legat de consolidarea tuturor relațiilor. Chiar dacă firma oferă aceste cadouri, în realitate se validează relații la nivel uman, cele care fac de fapt lucrurile să funcționeze – să nu uităm că oamenii reprezintă motorul în orice companie, fie aceasta IMM sau corporație.

Colecția 2022 de cosuri cadou de Crăciun, acum în magazine

Firmele care doresc să ofere cosuri cadou Craciun și în anul 2022 se pot orienta pentru a transmite comenzile online cât mai devreme. Furnizorii specializați au deja disponibilă colecția nouă de coșuri de Crăciun și primesc comenzi de orice volum. Este ideal ca aceste cereri să fie adresate cât mai din timp, pentru a avea garanția stocurilor.

Față de anii trecuți, apare un alt motiv special pentru a te grăbi în comandarea de cosuri  cadou corporate: inflația. Rata anuală a inflației a depășit 15% de curând. Și încă este o situație fericită, căci există țări cu care România are relații importante de comerț, unde inflația este și mai accelerată – cel mai bun exemplu ar fi Turcia, cu o rată a inflației de 84%. Inclusiv țările foarte dezvoltate au momentan astfel de probleme, totul legându-se extrem de puternic de criza din energie și desigur în general de conflictul din Ucraina. Dacă în anii trecuți pandemia era cea care determina îngrijorări în afaceri, iată că trăm poate cea mai complicată iarnă din ultimii ani, cel puțin la nivel de temeri în economie și în mediul de afaceri.

În concluzie, este ideal să se profite de prețurile din acest moment, căci toate stocurile de produse importate de la furnizorii importanți – branduri de renume din diverse țări din Europa și nu numai – sosesc de obicei cu prețuri din ce în ce mai ridicate, ceea ce se reflectă desigur și în prețurile pachetelor cadou de tip coș cadou gourmet, coș cadou de Crăciun.

Cel mai avantajos mod de a cumpăra cosuri cadou de Crăciun în 2022

La fel ca în ultimii ani, cea mai simplă modalitate de a comanda cosuri  cadou de Crăciun este reprezentată de plasarea de comenzi în e-commerce. Magazinele online de specialitate oferă multe variante de cosuri  cadou pentru orice buget. Cosuri  cadou ieftine sau cosuri  cadou de lux? Orice buget poate fi consumat în mod avantajos, dacă se aleg cosuri  cadou de Crăciun de la un astfel de comerciant specializat, cu un portofoliu larg de clienți din mediul de business. Se pot comanda cosuri  cadou în orice cantitate, iar dacă este cazul se poate solicita și consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții de cadouri gourmet pentru Crăciun.

Comanzi acum, livrarea se face la momentul dorit, în decembrie

Demn de subliniat este faptul că până și comenzile de cosuri  cadou de Crăciun plasate în luna octombrie pot beneficia de livrare exact la momentul dorit, în luna decembrie, mai aproape sau mai departe de Sărbătorile de iarnă. Momentul livrării coșurilor cadou poate fi ales de exemplu în funcție de eventuale petreceri de Crăciun organizate în companie. De asemenea, există varianta livrării de coșuri de Crăciun la mai multe adrese, pe baza unei singure comenzi. Se pot așadar trimite coșurile cadou către mai multe agenții sau sucursale, către diverși parteneri de afaceri, chiar și direct la adresele angajaților și colaboratorilor, după cum se preferă. În prezent, când multe persoane lucrează de la distanță ca facilitate de muncă, se poate opta așadar inclusiv pentru o astfel de variantă de livrare directă.

Totul este flexibil, pliabil exact pe nevoile companiei. Iată așadar o diferență esențială între cumpărarea de coșuri de Crăciun din retailul generalist și apelarea la magazine online 100% dedicate produselor gourmet și coșurilor cadou corporate. Pe scurt: comanzi cât mai din timp, ai parte de stocuri garantate și prețuri sigure, iar livrarea se face atunci când dorești, înainte de Crăciun. La pachet, primești servicii premium de relații clienți, atenție la fiecare detaliu, consultanță specializată și calitate la cele mai înalte standarde.

Cele mai alese modele de cosuri cadou de Crăciun

Coșurile de Crăciun trebuie să fie cu totul impresionante, dar foarte elegante, potrivite unui asemenea moment festiv. Trebuie să includă produse premium, exclusiviste, de la branduri de top, un mix reușit de gusturi și arome fine. Se observă în ultimii ani creșterea bugetelor companiilor pentru coșurile cadou de Crăciun oferite angajaților și colaboratorilor. Nu se mai caută cosuri  cadou ieftine, ci cosuri  cadou super reușite, la preț desigur avantajos. Cele mai alese sunt pachetele cadou de Crăciun din categoria de preț mediu, care reușesc să satisfacă toate cerințele, fără compromisuri.

Coșurile cadou cu produse internaționale, mai ales de origine sau inspirație italiană, sunt cele mai comandate. Urmează cele cu produse tradiționale românești, de asemenea produse premium, pentru experiențe gourmet demne de cea mai importantă sărbătoare din an. Fie că se aleg cosuri  cadou ce conțin cozonac sau panettone, fie că se merge pe băuturi, dulciuri și alte produse gourmet fără a avea directă legătură că articolele de Crăciun, se caută ambalaje premium, elegante și totuși inventive, cât mai originale.

Cosuri cadou corporate și cosuri  cadou în plan personal

Nu numai companiile obișnuiesc să ofere cosuri  cadou de Crăciun! Mulți români aleg astfel de daruri pentru familie și prieteni, dar și pentru relații pe plan profesional – cadouri pentru șefi, colaboratori etc. Este prilejul perfect pentru a mulțumi unei persoane în mod elegant pentru anumite aspecte din cursul anului. De asemenea, poți să alegi cadouri impresionante pentru familie și prieteni, mergând cu potrivire la sigur. Uiți de mărimi și preferințe personale, căci coșurile cadou se potrivesc oricui – tuturor ne plac gusturile și aromele fine, rafinate, gourmet.

Pe website-urile specializate in materie de cadouri se pot realiza comenzi online de cosuri cadou și diverse alte idei de produse gourmet, atât de către persoane fizice, cât și de către persoane juridice. Fie că se comandă un coș cadou Crăciun sau o cantitate mare de cosuri  cadou corporate pentru Sărbătorile de iarnă, produsele sunt de calitate premium, iar serviciile completează valoarea experienței de shopping online. În orice moment din an se pot comanda cosuri  cadou pentru orice ocazie, de exemplu cosuri  cadou de aniversare sau zi onomastică ori pachete cadou de tip Thank You Gift. Românii din diaspora pot de asemenea comanda online cosuri  cadou, cu plată cu cardul pe internet în maximă siguranță și livrare prin curier la orice adresă din țară, la familie și prieteni.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase