Home » Advertorial » Cum să-ți asortezi blugii în 2023?

Cum să-ți asortezi blugii în 2023?

Cum să-ți asortezi blugii în 2023?
Publicat: 02.12.2022

Unul dintre piesele noastre preferate de îmbrăcat și purtat sunt blugii. Blugii sunt atât de versatili și universali, încât aproape că îi poți coafa cu orice articol vestimentar, în orice stil și pentru orice ocazie, fie că e zi sau noapte, vară sau iarnă.

Unul dintre piesele noastre preferate de îmbrăcat și purtat sunt blugii. Blugii sunt atât de versatili și universali, încât aproape că îi poți coafa cu orice articol vestimentar, în orice stil și pentru orice ocazie, fie că e zi sau noapte, vară sau iarnă. Cred că blugii sunt acele piese atemporale pe care ar trebui să le le mereu în garderoba ta. Astăzi vom împărtăși cu voi câteva stiluri și idei fabuloase despre cum să porți blugii.

Blugii negri

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a purta blugii este pur și simplu să-i asortezi cu o geacă. Culorile contrastante de negru și albastru arată grozav împreună. Cand porți o jacheta de blugi cu pantaloni negri, poți purta fie un tricou simplu, fie unul chiar de piele. După părerea noastră, ambele variante ar arăta grozav.

Geacă de piele

În afară de denim, există mai multe tipuri diferite de geci dama care ar arăta grozav cu o pereche de blugi. Una dintre ele ar fi geaca din piele, în combinație cu un top alb și blugi negri, arată foarte chic. Sau chiar o pereche de blugi mai deschiși.

Tocuri

Purtarea unui unui pantof cu toc cu o pereche de blugi este cu ușurință unul dintre stilurile noastre preferate din toate timpurile. Poate funcționa primăvara, vara și toamna. După părerea noastră, cel mai bun mod de a aranja o pereche de blugi cu tocuri, este de a alege un toc gros. Optează pentru blugi cu imprimeu. O pereche de blugi este atât de ușor de purtat încât practic orice ținută va arăta bine. arată grozav împreună.

Ce topuri arată cel mai bine cu o pereche de blugi?

Ce să porți cu o pereche de blugi este o întrebare grozavă. Primul nostru instinct este să-ți spunem să mergi cu un top de bază cu decolteu în V. Îți va plăcea să porți piese atemporale și un top sau un pulover alb cu decolteu în V care probabil este deja în garderoba ta.

De asemenea, credem că un top drăguț de culoare gri ar arăta grozav. Dacă te simți mai îndrăzneață, optează pentru un top cu dungi și un hanorac supradimensionat.

Așa cum spuneam, poți purta blugi cu aproape orice. Cel mai simplu truc este să te asiguri că culorile se potrivesc și se contrastează pentru un efect frumos. Recomandăm o pereche de blugi mai deschisa la culoare, un top de culoare neutră (gri, bej, alb, negru) și apoi pantofi mai închiși la culoare. Această ținută funcționează foarte bine.

Pe scurt, dacă porți blugi negri, poartă un top neutru, de culoare uni. Dacă asortezi o jachetă de blugi cu blugi, asigură-te că nuanțele de denim sunt diferite. În cele din urmă, dacă asortezi o jachetă de piele cu o pereche de blugi, topul va fi de o culoare neutră sau deschisă. Descoperă acum noua colecție de blugi dama. Ne-ar plăcea să auzim în comentariile de mai jos cu ce porți blugii de obicei sau dacă ai idei suplimentare de ținute.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase