Home » Advertorial » Fotolii masaj: relaxare și confort fără a vizita un salon

Fotolii masaj: relaxare și confort fără a vizita un salon

Fotolii masaj: relaxare și confort fără a vizita un salon
Publicat: 13.10.2023

Cine nu iubește un masaj bun? Toți obosim la serviciu, chiar dacă avem sau nu un stil de viață foarte activ. Poți să-ți petreci toată ziua stând în fața unui computer și să realizezi că spatele tău se simte înțepenit spre sfârșitul zilei. Nu toată lumea are ocazia să facă un masaj după serviciu, dar știați că și scaunele de masaj fac o treabă grozavă? Acest tip de scaun nu ocupă foarte mult spațiu în cameră și cu ajutorul lui beneficiezi de relaxare acasă.  

Astăzi aproape că nu există persoană care să nu fi auzit de fotolii masaj. În multe orașe, aceste fotolii  masaj sunt amplasate în centre comerciale mari, unde vă puteți așeza și relaxa. Astfel, nu este nevoie să căutați un maseur și să rezervați o ședință de masaj. Ați încercat vreodată să stați pe un astfel de scaun cel puțin 10 minute într-un centru comercial? Uneori chiar sunt așezate la spălătorii auto, astfel încât să nu vă plictisiți așteptând mașina. Găsiți fotolii masaj chiar și la saune, deoarece masajul potrivit după o baie de aburi se simte și mai bine.

Propriul scaun de masaj acasă

Acesta este genul de scaun pe care îl puteți pune în propria casă. În centrele comerciale nu veți petrece mult timp în aceste fotolii masaj, căci nu aveți întotdeauna mult timp la dispoziție sau nu vreți să cheltuiți mult. Puteți cumpăra un fotoliu masaj și astfel veți avea oportunitatea de a avea ședințe de masaj în fața televizorului în fiecare seară.

Există diverse tipuri de fotolii masaj, la prețuri la fel de variate. Există scaune pentru copii sau modele mai complexe, cu funcții multiple și moduri diferite de masaj. Există chiar și fotolii masaj care seamănă cu scaunele de calculator. Dacă nu aveți suficient spațiu, puteți alege un scaun de masaj pe care să-l folosiți și pe post de scaun de birou.  Astfel,  din când în când, faceți o pauză de la ecranul monitorului, porniți funcția de masaj și vă relaxați, odihnindu-vă ochii.

Atunci când vă decideți să cumpărați un scaun de masaj, aveți de ales din peste 120 de modele diferite, cu caracteristici tehnice uimitoare. Fără îndoială, prețurile acestor fotolii masaj pot varia drastic, deoarece există modele prietenoase cu bugetul, care au doar funcții de bază, și altele mai scumpe, cu multiple moduri de masaj la care înainte doar puteai visa. Dacă sunteți în căutarea adevăratei perfecțiuni printre varietatea de scaune de masaj, ar trebui să acordați atenție modelului Smart Jet S, care are un preț accesibil, o calitate impecabilă și funcții de masaj pentru cele mai fine senzați.

Atunci când alegeți un fotoliu masaj, ar trebui să acordați atenție și materialelor folosite. Unele fotolii masaj sunt tapițate cu piele la exterior, altele sunt tapițate cu material sintetic. Nu presupuneți că scaunele de înaltă calitate sunt neapărat tapițate cu piele. Materialele sintetice moderne sunt mai durabile și mai fiabile decât pielea, durează mai mult și sunt folosite pentru tapițeria scaunelor de masaj  de elită. Scaunul de masaj este alimentat de electricitate.

Scaunele de masaj sunt destul de costisitoare, mai ales dacă alegeți un model multifuncțional, dar vă vor servi mulți ani. Imaginați-vă că puteți beneficia de o ședință de masaj acasă și vă puteți relaxa oricând doriți, absolut gratuit. Nu este nevoie să mergeți la un salon de masaj și să cheltuiți bani pe serviciile lor (și un masaj bun este, de asemenea, destul de scump), nu trebuie să mergeți nicăieri! Doar vă așezați pe scaunul de acasă, îl porniți și vă relaxați.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase