Home » Advertorial » Top 7 cele mai rezistente rujuri 2023

Top 7 cele mai rezistente rujuri 2023

Top 7 cele mai rezistente rujuri 2023
Publicat: 03.01.2024

Când vine vorba de ruj, tot ce contează este să găsești o formulă care să se mențină mult timp pe piele și să nu se estompeze. Nimănui nu-i place să alerge la oglindă pentru a-și retușa machiajul în timpul unei întâlniri sau al unei petreceri. Așadar, redactorii magazinului online Makeup au pornit în căutarea celor mai rezistente rujuri care vor face față unei zile aglomerate, fără să se estompeze sau să formeze cocoloaşe inestetice – fără a fi nevoie de retușuri. Dacă confortul și rezistența produsului sunt factori câștigători pentru tine, derulează în jos pentru a afla care sunt rujurile care merită a fi achiziționate.

Vivienne Sabo Matte Constance

Acest ruj mat de lungă durată are o textură ușoară, mai degrabă lichidă, se aplică și se distribuie ușor. Produsul se usucă rapid, rezultând o acoperire uniformă cu un finisaj mat. Produsul mărește vizual buzele, făcându-le mai voluminoase și mai senzuale. Acest lucru are loc datorită conținutului de acid hialuronic din compoziție. Această componentă reține umiditatea în pielea buzelor, ceea ce nu doar că le face mai voluminoase, dar le și hidratează. Ca urmare, nu există o senzație de disconfort.Still Endless KissRujul este disponibil sub formă de stick. Are un grad ridicat de rezistență și nu lasă urme pe dinți, ustensile și piele. Se aplică bine, uniform pe buze, se usucă rapid, lăsând un finisaj satinat cu o strălucire ușoară. La aplicare nu este nevoie să folosești un creion de contur, deoarece rujul conturează clar limitele buzelor, nu se întinde, nu se adună în pliurile pielii. Produsul conține uleiuri care hrănesc epiderma și o hidratează, ceară de albine care asigură o consistență confortabilă a produsului și protejează pielea de influențele negative ale mediului. Rujul conține, de asemenea, filtre UV care protejează buzele de razele solare dăunătoare și previn apariția efectului de fotoîmbătrânire.

Maybelline Super Stay Matte Ink

Maybelline Superstay Lipstick – un mijloc de buget foarte popular. Acest ruj rezistent la transfer are o textură lichidă care, după aplicare, se întărește rapid pe buze și oferă un finisaj mat. Acoperirea este uniformă, rujul nu se estompează în timpul zilei, nu se înfundă în pliurile buzelor. Producătorul garantează că acesta rezistă cel puțin 16 ore și nu lasă urme pe vase și haine. Produsul se aplică bine, datorită formei convenabile a aplicatorului, astfel încât chiar și un începător poate realiza machiajul buzelor cu ajutorul acestui produs. În același timp, produsul nu usucă buzele, deoarece conține componente hidratante.

Nouba Millebaci

Cosmeticul are o textură lichidă, dar, în pofida acestui fapt, nu se răspândește, nu depășește conturul buzelor și nu alunecă în pliuri. Culoarea este saturată, bine pigmentată, este suficient să aplici un singur strat pentru a acoperi pigmentul natural al buzelor. Produsul conține vitaminele A și E, care hidratează bine pielea, o întineresc, activează procesele de regenerare celulară în straturile profunde. Prin urmare, produsul este foarte confortabil de utilizat. Chiar și la câteva ore după aplicare, buzele nu se usucă și nu există senzație de strângere. În același timp, rujul lichid rezistă foarte mult timp și nu se imprimă pe vase. De asemenea, conține ingrediente speciale care au efect antioxidant, protejează pielea delicată de îngheț și vânt și de expunerea la razele UV. Aplicatorul are o formă convenabilă și este plăcut la atingere.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Rujul combină atât funcțiile decorative, cât și cele de îngrijire. Pentru a crea o nuanță bogată și de lungă durată, se recomandă aplicarea produsului în 2 faze. Prima conferă pigmentație, a doua – un strat protector, care se menține pe buze timp de cel puțin 8 ore. Aplicatorul are o textură moale, o formă convenabilă și conică, datorită căreia poți desena clar conturul buzelor fără a folosi un creion. Textura cosmeticului este lichidă, dar rujul nu se întinde și se distribuie uniform, nu se rostogolește și nu se înfundă în pliuri. De asemenea, produsul mărește vizual buzele. Compoziția conține vitamine care au grijă de piele, o hidratează și o hrănesc. Iar uleiurile asigură o aplicare uniformă și confort pe toată durata de purtare. Finisajul este glossy, cu un efect de strălucire.

Dior Ultra Rouge

Rujul are o textură ușoară, fără greutate, care este practic invizibilă pe buze. Este suficient să se aplice 1 strat pentru a acoperi nuanța naturală a buzelor și a le conferi o culoare bogată. Acest lucru se realizează datorită conținutului ridicat de pigment bogat. Produsul conține ingrediente de îngrijire care previn uscăciunea, hrănesc și hidratează epiderma. Atunci când este aplicat, rujul nu se estompează, nu depășește conturul, nu se adună în pliuri. Produsul se usucă rapid, se fixează bine pe buze, dar, dacă este necesar, machiajul poate fi corectat cu ușurință. Produsul rezistă mai mult de 12 ore, nu se estompează și nu lasă amprente. Finisajul este mat.

Paradiso Relouis

Paradiso Relouis este unul dintre cele mai bune rujuri mate rezistente la transfer care nu usucă buzele și se simte confortabil. Culoare intensă încă de la prima aplicare și o creștere vizuală a volumului buzelor datorită unui finisaj mat catifelat – tot ce ai nevoie pentru buze senzuale și un aspect atractiv. Rujul este foarte pigmentat, are o textură ușoară, cu uscare rapidă, acoperă bine buzele, oferindu-le volum și o nuanță strălucitoare, de lungă durată, care atrage privirea. O gamă largă de la cele mai la modă nuduri și maro până la nuanțe mai bogate de roșu și bordo îți permite să fii deosebită în fiecare zi.

Indiferent de preferințe, rujurile din topul nostru promit să fie aliații de încredere pentru a evidenția frumusețea ta naturală, fără compromisuri în privința rezistenței.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase