Home » Cultură » Un celebru actor american face parte din distribuţia unui thriller care va fi filmat în România

Un celebru actor american face parte din distribuţia unui thriller care va fi filmat în România

Un celebru actor american face parte din distribuţia unui thriller care va fi filmat în România
Publicat: 24.07.2016
Filmul va fi regizat de Dragoş Buliga.
Regizat de Dragos Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, „The Wanderers” este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreuna cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.
 
Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.
 
În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.
 
Distribuţia mai include actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ), dar şi pe Branko Duric, un celebru actor şi muzician bosniac, în rolul lui Igor.
 
Cu un buget semnificativ, THE WANDERERS este un proiect romanesc independent realizat de către o echipa internaţională de producători şi investitori a cărei producţie a fost asigurată de către companiile FRAME FILM (Las Fierbinţi, Atletico Textila) şi THAT’S THE FILM.
 
Filmul reuneşte o echipă de profesionişti în domeniu, imaginea fiind semnată de Şerban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin („X-Men: Apocalypse” 2016, „Crimson Peak” 2015), special make-up Edwina Voda, efectele speciale vizuale sunt asigurate de către Felician Lepadatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de către Luminiţa Lungu.
 
Armand Assante il interpreteaza pe Louis Moudon, cel mai celebru vânător de fantome şi vampiri, stabilit în New Orleans care, odată ajuns in Transilvania, se află în faţa celei mai mari provocări din viaţa sa.
 
Citeşte continuarea articolului pe mediafax.ro
 
 
                                             Alarma printre cinefili: O noua ciuperca devoreaza filmele
 
                                             Adio, Avatar! Filmele 3D dauneaza grav sanatatii
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase