Home » Cultura » Descoperă Acum: O dronă cu anvergura aripilor de 40 de metri, alimentată solar, poate sta în aer luni de zile. 5 beneficii neştiute ale trezitului de dimineaţă. ”Hotelurile” care îţi taie respiraţia

Descoperă Acum: O dronă cu anvergura aripilor de 40 de metri, alimentată solar, poate sta în aer luni de zile. 5 beneficii neştiute ale trezitului de dimineaţă. ”Hotelurile” care îţi taie respiraţia

Autor: Mihaela STOICA 06.17.2017
Chinezii sunt autorii unui aparat excepţional: o dronă cu anvergura aripilor de 40 de metri, alimentată solar şi care poate sta în aer luni de zile. Totodată, americanii de la NASA au proiectat un nou concept de rover inspirat de vehiculul lui Batman. Acestea sunt două dintre subiectele Descoperă Acum ale săptămânii în curs.

Trezitul de dimineaţă are beneficii uriaşe, iar tatuajele cu biosenzori ar putea fi o soluţie revoluţionară pentru bolnavii de diabet. Şi pentru că pentru unii a început vacanţa, v-am prezentat ”hotelurile” recomandate iubitorilor de aventură montană, în care cei slabi de inimă nu au însă voie.

În video de mai sus regăsiţi toate subiectele Descoperă Acum ale săptămânii, iar articolele integrale le puteţi citi mai jos: