Home » Cultură » Ce cărţi au preferat românii în 2017

Ce cărţi au preferat românii în 2017

Ce cărţi au preferat românii în 2017
Publicat: 21.01.2018
Compania de Librării Bucureşti, reţeaua cu cel mai mare număr de librării din Bucureşti (45 librării, care acoperă toate sectoarele capitalei), publică topul celor mai vândute titluri de carte în anul 2017, precum şi topul celor mai căutate manuale şi auxiliare şcolare.
La categoria beletristică, literatură română, în topul vânzărilor conduce detaşat romanul “Preludiu” al autoarei Ileana Vulpescu, lansat anul trecut la librăria Mihail Sadoveanu aparţinând reţelei CLB. Pe locul doi s-a aflat romanul “Insomnii”, lansat de Irina Binder în anul 2016, urmat de “Să fii roman!” – romanul lui Dan Puric, lansat pe 28 februarie 2017 la sediul central al Companiei de Librării Bucureşti.
 
Tot la categoria beletristică, de această dată literatură universală, cele mai vândute cărţi în 2017 au fost titluri lansate în partea a doua a anului trecut, bestseller-uri internaţionale aşteptate cu nerăbdare de cititori. Astfel, “Origini” – cel mai recent roman a lui Dan Brown, s-a vândul în peste 900 de buc în doar 3 luni, urmat de “Casa de lângă Lac” – al scriitoarei australiente Kate Morton.
În topul achiziţiilor de biografii s-a remarct “Invenţiile mele – Autobiografia lui Nikola Tesla”, “Regina Maria – Puterea amintirii”, precum şi “Tot ea… Becoming Meryl Streep”, prima biografie solid documentată a celei considerată „Doamna de fier” a actoriei, nominalizată la nouăsprezece Oscaruri.
 
Citeşte continuarea pe Business Magazin.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase