Home » Cultură » Comedia „Night School” este pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Comedia „Night School” este pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Comedia „Night School” este pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 03.10.2018
Comedia "Loserii de la seral/ Night School", cu Tiffany Haddish şi Kevin Hart, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 628.778,61 de lei în weekendul premierei.

În regia lui Malcolm D. Lee, filmul prezintă povestea unor indivizi inadaptaţi în societate care sunt forţaţi să îşi facă studiile la seral, pentru a-şi lua bacalaureatul, potrivit cinemagia.ro.

Comedia horror „Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls”, de Eli Roth, s-a situat pe poziţia a doua, cu încasări de 357.251,77 de lei. Drama marca Universal, cu Jack Black şi Cate Blanchett în rolurile principale, prezintă povestea unei case în care se află un ceas care măsoară perioada rămasă până la ziua Apocalipsei, scrie Mediafax.

Pe poziţia a treia în box office a coborât, cu un loc, „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun”, de Corin Hardy, un film din universul horror „The Conjuring”, turnat în România, care a avut încasări de 345.214,89 de lei, de vineri până duminică. Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga şi Jonas Bloquet în distribuţie, filmul prezintă povestea unei tinere călugăriţe, a unui exorcist şi a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend s-a situat lungmetrajul „Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint”, de Pierre Morel, care a avut încasări de 219.435,65 de lei. Filmul o are în rolul principal pe Jennifer Garner, care parcurge în timp record drumul de la mamă îndurerată la ucigaş răzbunător de care se tem toţi vinovaţii.

Poziţia a cincea este ocupată de o altă premieră, animaţia „Ploey – Inimă de viteaz/ Ploey – You Never Fly Alone”, de Arni Asgeirsson, care a avut încasări de 218.807,62 de lei. Viaţa de pasăre fluerar nu are cum să fie simplă. Iar adolescenţa e problematică din start, mai ales dacă eroul nu a apucat să înveţe să zboare şi toată familia lui pleacă spre ţări calde şi îl lasă în urmă.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Predatorul/ The predator”, de Shane Black (191.344,80 de lei), „O simplă favoare/ A Simple Favor”, de Paul Feig (150.888,78 de lei), „Hell Fest. Parcul groazei/ Hell Fest”, de Gregory Plotkin (140.418,04 lei), „Alpha”, de Albert Hughes (107.502 lei), şi „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky (83.121 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase