Home » Cultură » Creatorul seriei „Breaking Bad” va realiza un film

Creatorul seriei „Breaking Bad” va realiza un film

Creatorul seriei „Breaking Bad” va realiza un film
Publicat: 11.11.2018
Serialul de succes "Breaking Bad", încheiat în 2013, este sursa de inspiraţie pentru următorul proiect la care lucrează creatorul seriei, Vince Gilligan, anunţă Variety.

Vince Gilligan pregăteşte un film de două ore, dar încă nu s-a stabilit dacă va fi lansat în cinematografe, pe internet sau pe un post de televiziune, scrie Mediafax.

Încă nu au fost anunţate detalii legate de producţie, astfel că nu este clar dacă va fi vorba despre un film a cărui acţiune o precede pe cea din serial (prequel), cum s-a întâmplat cu seria „Better Call Saul”, şi nici dacă vedetele din „Breaking Bad” vor fi implicate.

Publicaţia Albuquerque Journal prezintă filmul cu fraza „urmăreşte aventura unui om răpit şi cursa sa spre libertate”.

Titlul vehiculat pentru producţia pentru care filmările vor debuta la mijlocul lunii noiembrie, în Duke City, este „Greenbriar”. Potrivit primelor informaţii, filmările se vor încheia în februarie 2019.

Difuzat în perioada 2008 – 2013, serialul „Breaking Bad”, cu Bryan Cranston şi Aaron Paul, prezintă povestea unui profesor de chimie de liceu diagnosticat cu cancer inoperabil, care se decide să producă şi să vândă metamfetamină pentru a asigura viitorul familiei sale. Serialul a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2014 şi numeroase trofee Emmy.


 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase