Home » Cultură » Audrey Hepburn, eroină într-un nou serial TV

Audrey Hepburn, eroină într-un nou serial TV

Audrey Hepburn, eroină într-un nou serial TV
Publicat: 16.12.2018
Wildside, compania de producţie italiană care a lansat "Tânărul Papă/ The Youg Pope" şi "Prietena mea genială/ My Brilliant Friend", va realiza o producţie de televiziune în care actriţa Audrey Hepburn este subiectul principal. Filmările sunt programate să aibă loc în 2020, conform platformei Variety.

Este considerată una dintre cele mai cunoscute figuri ale secolului XX, câştigătoare a unui premiu Oscar. Filmele care au făcut-o celebră sunt „Sabrina”, „Vacanţă la Roma/ Roman Holiday”, „Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany’s” şi „My Fair Lady”. Până acum, viaţa ei nu a fost subiectul unui serial produs pentru o piaţă internaţională.

Casa de producţie Wildside a anunţat că nu are încă un titlu pentru proiectul în limba engleză. Serialul porneşte de la o primă versiune a scenariului la care a colaborat Luca Dotti, fiul lui Hepburn. Tatăl acestuia a fost psihiatrul italian Andrea Dotti, cu care Hepburn s-a căsătorit în 1970. Cei doi au divorţat 10 ani mai târziu, scrie Mediafax.

Bestsellerul „Audrey at Home” scris de Dotti şi jurnalistul italian Luigi Spinola a fost publicat în 2015 şi include fragmente biografice, reţete culinare, dar şi fragmente din corespondenţa actriţei. Investigaţiile celor doi au detaliat între timp şi perioada primilor ani din viaţa lui Audrey Hepburn.

Audrey Hepburn este considerată una dintre legendele istoriei stilului pentru Hollywood. Printre distincţiile pe care le-a primit se numără un Oscar pentru „Vacanţă la Roma/ Roman Holiday”, premii Emmy, Grammy şi Tony. A încetat din viaţă în 1993, la vârsta de 63 de ani.

Noul proiect este considerat o mişcare care arată că producătorii de la Wildside doresc să îşi dezvolte seria de coproducţii internaţionale după succesul pe care l-au avut cu „Tânărul Papă/ The Youg Pope”, în regia lui Paolo Sorretino.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase