Home » Cultură » „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” , filmul în care va debuta ca actor James Hetfield de la Metallica

„Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” , filmul în care va debuta ca actor James Hetfield de la Metallica

„Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” , filmul în care va debuta ca actor James Hetfield de la Metallica
Publicat: 11.01.2019
"Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" este un film biografic al ucigaşului în serie american Ted Bundy. În film a debutat ca actor muzicianul James Hetfield, solistul trupei de rock Metallica. Pelicula va avea premiera la Festivalul Sundance de anul acesta.

„Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” va avea premiera pe 26 ianuarie, la ediţia de anul acesta a Festivalului Sundance, care va avea loc în perioada 24 ianuarie – 3 februarie, în Park City din Utah (SUA), scrie Mediafax.

James Hetfield, în vârstă de 55 de ani joacă în acest film primul său rol dramatic, al ofiţerului Bob Hayward, cel care l-a arestat pe celebrul criminal în serie în 1975, când l-a tras pe dreapta şi a descoperit în automobilul acestuia nişte unelte folosite la un jaf, dar a suspectat că are de-a face cu autorul unor infracţiuni mai grave.

Joe Berlinger, regizorul filmului s-a arătat, anul trecut, încântat de faptul că Hetfield face parte din distribuţie. Regizorul  a mai folosit muzica formaţiei Metallica în documentarele din seria „Paradise Lost” şi a coregizat documentarul despre trupă „Some Kind of Monster” (2004).

Actorul Zac Efron va interpreta rolul ucigaşului, iar în film mai apare starul serialului „Big Bang Theory” Jim Parsons, care îl va juca pe Larry Simpson, procurorul care s-a ocupat de procesul lui Bundy, din 1979. Alături de ei vor mai fi prezenţi actorii Lily Collins, Kaya Scodelario, John Malkovich, Angela Sarafyan şi Grace Victoria Cox.

Crimele în serie ale lui Ted Bundy au fost săvârşite în anii 1970 şocând America. Bundy a decis să fie propriul său avocat, iar procesul lui a fost difuzat la televiziunea naţională.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase