Home » Cultură » Weekendul 27-28 aprilie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 27-28 aprilie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 27.04.2019
"Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].

Înainte de a merge la biserică în noaptea de Înviere, ce-ar fi să treci pe la Mojo Club pentru o porţie bună de râs? Sâmbătă, de la ora 20.00, reîncep spectacolele de STAND UP COMEDY cu Mincu şi Maria Popovici, câştigatoarea iUmor. Pentru cei care nu ştiu, Maria Popovici şi Mincu sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria a câştigat a doua ediţie a concursului iUmor şi a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare, Mincu a terminat ASE-ul.

Artistul ţăran Gheorghe Ciobanu ne invită tot sâmbătă la o Zi de Paşti la iarbă verde, în Foaierul Media al Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale”. Amatorii de  artă naivă vor putea să se reîntâlnească cu artistul din satul Bălţaţi (Iaşi), ale cărui lucrări se regăsesc azi, nu doar în România, ci şi în colecţii din SUA, Canada, Austria, Franţa, Italia, Germania.

Duminica începe cu o expozţie de icoane ortodoxe la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia , de la ora 09.00. Expoziţia de icoane ortodoxe tradiţional bizantine ANASTASIS, realizate de cunoscuţi pictori iconari din România şi de la Sfântul Munte Athos din Grecia, este organizată de Centrul Cultural „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”. Intrarea este liberă.

Tot în Prima Zi de Paşte, pe 28 aprilie, Fanfara cu Chef De Viaţă îţi oferă o zi plină de muzică şi voie bună la Berăria H, într-o reprezentaţie cu show-uri în mai multe reprize, începând cu ora 15:00. Dacă timpul o permite, evenimentul va avea loc pe terasa berăriei.

Pe 27 aprilie suntem aşteptaţi la Timişoara, în club Capcana, la lansarea celui de-al doilea material solo al lui Jianu, intitulat “ÎN LINIA ÎNTÂI”. Vor urca pe scenă şi MCx WOODIE, STRES, DJ TECKOSTARR. Accesul în locaţie se face începând cu orele 21:00, iar biletele se găsesc la intrare.

Plecăm din Timişoara spre Vama Veche, acolo unde ne aşteaptă ediţia de primăvară 2019 a Sunset Festival. Evenimentul aduce distracţia pe plaja din Vama Veche, în plină primăvară, cu Subcarpaţi, CTC, Kazi Ploae, DJ Oldskull.

Aici încheiem lista de recomandări pentru acest weekend. V-am fi reunoscători dacă, printre ouă roşii, drob şi friptură, ne strecuraţi şi câte un eveniment interesant pentru weekentul viitor pe [email protected]. Weekend luminat să aveţi!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase