Home » Cultură » Descoperă acum: Orbita Terrei ar putea fi mutată pentru a scăpa de moartea Soarelui. Locul de origine al canabisului. Pericolul uriaş al deşeurile radioactive din urma testelor nucleare americane

Descoperă acum: Orbita Terrei ar putea fi mutată pentru a scăpa de moartea Soarelui. Locul de origine al canabisului. Pericolul uriaş al deşeurile radioactive din urma testelor nucleare americane

Publicat: 26.05.2019
În aproximativ cinci miliarde de ani, Soarele nostru îşi va fi terminat combustibilul nuclear, situaţie în care va incinera totul în drumul lui.

Originea canabisului este un subiect care a intrigat multe minţi, majoritatea propunând Asia Centrală. Recent, o echipă de oameni de ştiinţă a reuşit să identifice o zonă de origine mult mai specifică decât Asia Centrală. 

Sarcofagul în care au fost depozitate deşeurile nucleare rezultate din testele nucleare americane care au avut loc după cel de Al Doilea Război Mondial prezintă scurgeri de material în apele Oceanului Pacific. 

Una din companiile care se ocupă de dezvoltarea tehnologiilor militare a anunţat construirea unui laser care poate să doboare proiectilele nucleare supersonice. 

Acestea au fost subiectele Descoperă Acum din perioada 20- 24 mai 2019 pe care le puteţi vedea în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, în special pe domeniul social. Pasiunea pentru ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase