Home » Cultură » ”Oh, Ramona!” a ajuns între cele mai căutate filme de pe platforma IMDB

”Oh, Ramona!” a ajuns între cele mai căutate filme de pe platforma IMDB

”Oh, Ramona!” a ajuns între cele mai căutate filme de pe platforma IMDB
Publicat: 12.06.2019
Filmul “Oh, Ramona!” regizat de Cristina Jacob a ajuns pe locul 27 în topul popularităţii IMDB, devenind, la o săptămână de la apariţia pe platforma Netflix, prima producţie românească care se află pe un loc atât de sus în top 100 cele mai populare filme, arată un comunicat remis Mediafax.

Filmul a evoluat de la locul 2.641 la poziţia a 27-a în urma faptului că milioane de utilizatori IMDB sunt interesaţi de “Oh, Ramona” şi caută detalii despre peliculă pe platformă.

Atenţia iubitorilor de filme a mers şi către regizorul Cristina Jacob, care a crescut pe IMDB în topul starurilor, dar totodată şi pe conturile de social media, unde mesajele au venit din întreaga lume, din ţări ca Irak, Japonia, Thailanda, Mexic, Brazilia, Franţa, Germania, Italia şi multe altele.

Faptul că filmul este în prezent difuzat pe toate continentele se observă şi pe paginile de social media ale filmului şi actorilor, creşterea numărului de followers a acestora fiind de peste 40000 de urmăritori.

“Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărţii lui Andrei Ciobanu şi prezintă povestea unui licean, care trece prin tot felul de situaţii în drumul către maturizare, iar publicul ţintă este format în special de adolescenţi care se pot regăsi în întâmplările lui Andrei, se arată în comunicat.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase