Home » Cultură » Tom Hardy joacă şi în ”Venom 2”

Tom Hardy joacă şi în ”Venom 2”

Tom Hardy joacă şi în ”Venom 2”
Publicat: 26.06.2019
Actorul britanic Tom Hardy a fost confirmat în continuarea superproducţiei "Venom", care a fost, anul trecut, un succes de box office.

Producătoarea Amy Pascal a confirmat informaţia, pentru platforma Fandango: „Pot spune că Tom Hardy se va întoarce, pentru a juca minunat, ca nimeni altul, personajul său. Sunt câteva lucruri de spus. Unul este că Sony a făcut o treabă grozavă când a creat franciza şi i-a oferit propria lume. Apoi este Tom Hardy”.

În „Venom”, un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră.

Filmul, regizat de Ruben Fleischer, a avut încasări de peste 850 de milioane de dolari la nivel mondial.

Sony a dezvoltat proiectul „Venom” după ce personajul Eddie Brock a apărut în filmul „Spider-Man 3” (2007).

Tom Hardy, în vârstă de 41 de ani, s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Începutul”, „RocknRolla”, „Legend”, „Dunkirk”, „Mad Max: Fury Road” şi „Venom”. Pentru rolul din filmul „The Revenant” (2015) a primit o nominalizare la Oscar. În 2018 a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase