Home » Cultură » Platforma Amazon va face un serial cu Jack Reacher, personajul consacrat de Tom Cruise

Platforma Amazon va face un serial cu Jack Reacher, personajul consacrat de Tom Cruise

Platforma Amazon va face un serial cu Jack Reacher, personajul consacrat de Tom Cruise
Publicat: 20.07.2019
Platforma Amazon va transforma în serial povestea lui Jack Reacher, personajul devenit celebru pe ecrane în interpretarea lui Tom Cruise, arată Variety, citat de Mediafax.

Amazon a achiziţionat drepturile de a construi un serial în jurul personajului din romanele semnate de Lee Child. În spatele proiectului este creatorul seriei “Scorpion”,Nick Santora, care va scrie, va coordona şi va produce viitorul serial.

Romanele din seria “Jack Reacher” s-au vândut până acum în peste 100 de milioane de exemplare. Adaptările pentru ecran, în care Tom Cruise joacă rolul fostului ofiţer american din poliţia militară au avut încasări totale de aproape 400 de milioane de dolari.

Serialul ar urma să fie realizat în co-productie de Amazon, Skydance Television şi Paramount Television. Child este şi producător executiv al producţiei, împreună cu Don Granger şi Christopher McQuarrie. David Ellison, Dana Goldberg şi Marcy Ross ocupă aceleaşi poziţii pentru Skydance, iar Carolyn Harris supervizează producţia din partea studioului.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase