Home » Cultură » Tarantino face recorduri, dar ”Lion King” rămâne liderul în box office-ul nord-american

Tarantino face recorduri, dar ”Lion King” rămâne liderul în box office-ul nord-american

Tarantino face recorduri, dar ”Lion King” rămâne liderul în box office-ul nord-american
Publicat: 30.07.2019
Cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time in Hollywood/ A fost odată la... Hollywood”, stabileşte recordul de încasări al regizorului, dar pelicula ”Lion King” rezistă pe primul loc al box office-ului de weekend în America de Nord, potrivit Variety, citat de Mediafax.

Pelicula Disney’s “The Lion King/ Regele Leu” a rămas pentru al doilea final de săptămână pe primul loc al încasărilor în America de Nord, cu alte 75,5 milioane de dolari adunaţi, dar vedeta pare să fi fost noul film regizat de Quentin Tarantino.

“Once Upon a Time in Hollywood/ A fost odată la… Hollywood”, oda pe care regizorul a declarat că o aduce anilor ’60 hollywoodieni, a debutat în cinematografe cu încasări de 40,3 milioane de dolari, devenind pelicula regizorului cu cele mai mari câştiguri în weekendul premierei.

“Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă” a coborât pe locul trei în cel de-al patrulea weekend pe ecranele nord-americane, cu încă 12.2 milioane de dolari adunaţi din săli.

O animaţie este pe locul 4, “Toy Story 4/ Povestea jucăriilor 4” încă mai are fani şi după şase săptămâni pe ecrane, cu 9,8 milioane de dolari. $10 million in its sixth outing, boosting North American revenues to $395 million. Pe locul 5, încă 4 milioane de dolari au plasat povestea horror “Crawl”.

Primele zece locuri ale ultimului weekend din iulie sunt completate de pelicule ca ”Yesterday” (cu încă 3 milioane de dolari), ”Aladdin” (cu 2,7 milioane de dolari în plus faţă de săptămâna trecută, ”Stuber/ Stuber: Detectiv de nevoie” (cu 1,6 milioane de dolari), ”Annabelle Comes Home/ Annabelle 3” (cu încă 1,5 milioane de dolari adunaţi) şi de comedia ”The Farewell”(cu alte 1,5 milioane de dolari după trei săptămâni în cinematografe).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase