Home » Cultură » ”Spider-Man: Far From Home” se relansează în cinematografe şi se laudă cu o nouă scenă de 4 minute

”Spider-Man: Far From Home” se relansează în cinematografe şi se laudă cu o nouă scenă de 4 minute

”Spider-Man: Far From Home” se relansează în cinematografe şi se laudă cu o nouă scenă de 4 minute
Publicat: 25.08.2019
Pelicula ”Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă” se relansează în cinematografe şi se laudă cu o nouă scenă de 4 minute adăugată pentru o variantă extinsă a poveştii, arată Variety.

Sony Pictures relansează “Spider-Man: Far From Home” pe 29 august, în Statele Unite şi Canada într-o variantă mai lungă cu patru minute. Filmul va fi disponibil pe ecrane IMAX şi în cinematografe cu ecran supradimensionat doar în anumite cinematografe.

“Spider-Man: Far From Home” ar fi cel mai recent film care se întoarce pe ecrane în acest an, după ce Disney a relansat “Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”. Finalul seriei Avengers a fost readus pe ecrane după ce adunase 2,74 miliarde de dolari. Producătorii au vrut să fie siguri că pelicula va reuşi să devină filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru aceasta, trebuia să fie depăşit recordul stabilit de ”Avatar”. ”Avengers: Endgame” a ajuns pe primul loc al încasărilor din toate timpurile în luna iulie, când a urcat la 2,79 miliarde de dolari.

Şi “Spider-Man Far From Home” a avut succes de box office, devenind pelicula cu cele mai mari încasări din toate timpurile pentru Sony Pictures, depăşind suma de 1,109 miliarde de dolari, depăşint “Skyfall” care a tras linie după 1,108 miliarde de dolari.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase