Home » D:News » Toaletele anti-sex îi udă cu apă pe cei care fac mişcări bruşte şi declanşează alarma – VIDEO

Toaletele anti-sex îi udă cu apă pe cei care fac mişcări bruşte şi declanşează alarma – VIDEO

Toaletele anti-sex îi udă cu apă pe cei care fac mişcări bruşte şi declanşează alarma – VIDEO
Publicat: 20.08.2019
Toaletele anti-sex îi vor împroşca cu jeturi de apă pe cei care fac mişcări bruşte sau folosesc spaţiul în comun şi vor declanşa un semnal de alarmă, au decis galezii din oraşul Porthcawl, anunţă News.Sky, citat de Mediafax.

Noile toalete publice din oraşul galez Porthcawl sunt gândite în aşa fel încât să prevină comportamentele anti-sociale, vandalismul şi consumul de droguri.

Oraşul se află la malul mării şi edilii au anunţat că au de gând să instaleze toalete publice care să oprească activitatea sexuală stropindu-i pe ocupanţi cu apă dacă intră mai mult de o persoană în spaţiul închis.

Toaletele ar avea podele sensibile la greutate astfel că pot depista când sunt folosite de mai mulţi ocupanţi în acelaşi timp.

De asemenea, orice mişcare bruscă ar declanşa un jet de apă şi o alarmă în timp ce uşile s-ar deschide automat.

Jetul de apă va fi folosit şi pentru a preveni fumatul sau consumul de droguri în incintă iar pereţii şi podeaua vor fi rezistente la graffiti. Edilii au în vedere şi împiedicarea celor care încearcă să doarmă în spaţiile publice, uşa toaletelor urmând să se blocheze peste noapte.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase