Home » Cultură » Mită pentru interpretul personajului George Costanza pentru a dezvălui secrete despre serialul ”Seinfeld”

Mită pentru interpretul personajului George Costanza pentru a dezvălui secrete despre serialul ”Seinfeld”

Mită pentru interpretul personajului George Costanza pentru a dezvălui secrete despre serialul ”Seinfeld”
Publicat: 11.05.2020
Interpretul personajului George Costanza din „Seinfeld”, actorul Jason Alexander, a declarat că purtătorul său de cuvânt l-a întrebat dacă ar fi dispus să dezvăluie secrete despre finalul serialului în schimbul unei sume de bani.

Alexander a avut o întâlnire virtuală cu colega de distribuţie Julia Louis-Dreyfus, marţi, pentru a povesti despre producţia NBC.

Cei doi au povestit că au fost construite ziduri în jurul platourilor de filmare din Los Angeles pentru a-i împiedica pe fotografi să surprindă imagini din episodul final.

„Mi-amintesc ce gândeam atunci, ”, a povestit Louis-Dreyfus.

Alexander i-a dat dreptate, iar apoi a povestit despre discuţia cu purtătorul de cuvânt.

„Propriul meu purtător de cuvânt – nu ştiu dacă ţi s-a întâmplat şi ţie -, purtătorul meu de cuvânt m-a întrebat dacă aş fi dispus să dezvălui nişte secrete”, a spus Alexander, „Şi i-am spus , Cum poţi face asta”, a mai povestit acesta.

Louis-Dreyfus a părut surprinsă şi i-a răspuns că speră că l-a concediat. „Nu, i-am oferit o mărire de salariu”, a spus Alexander, potrivit Variety.

Finalul în două părţi al serialului „Seinfeld” a fost difuzat pe 14 mai 1999 şi a fost vizionat de 76,3 milioane de spectatori. Episodul controversat s-a situat pe locul al patrulea în topul celor mai vizionate finaluri de seriale, după cele ale „M*A*S*H”, „Cheers” şi „The Fugitive”.

„Seinfeld” şi alte seriale din era predigitală nu s-au confruntat cu pericolul scurgerii de informaţii, spre deosebire de cele moderne, precum „Game of Thrones”, pentru care acest lucru a fost o problemă.

Prin comparaţie, finalul la fel de controversat al „Game of Thrones” a atras 19,3 milioane de telespectatori.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase