Home » Cultură » Când se lansează The Crown: Sezonul 4, de pe Netflix

Când se lansează The Crown: Sezonul 4, de pe Netflix

Când se lansează The Crown: Sezonul 4, de pe Netflix
Olivia Colman în rolul Reginei Elisabeta a II-a în The Crown
Publicat: 21.08.2020

Netflix a anunțat data lansării pentru serialul THE CROWN Sezonul 4 în care vor apărea noi personaje, precum Prințesa Diana și prim-ministrul Margaret Thatcher.

Noul sezon al producţiei de succes The Crown va debuta la nivel global pe 15 noiembrie.

Acțiunea noii serii începe la finalul anilor 1970, când Regina Elisabeta (Olivia Colman), alături de restul familiei, caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie prim-ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher (Gillian Anderson), apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer (Emma Corrin) oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.

Cine o va interpreta pe Prinţesa de Wales în ultimele două sezoane

Netflix a anunţat că Elizabeth Debicki va interpreta rolul Prinţesei de Wales în ultimele două sezoane (5 și 6) ale serialului „The Crown”. Actrtița a mai jucat în „The Great Gatsby”, „Widows” sau „Guardians of the Galaxy”.

Pe pagina oficială a serialului, tânăra actriță a vorbit despre acest rol la care nici nu visa: „Spiritul Prinţesei Diana, cuvintele şi acţiunile ei trăiesc în inimile multor oameni. Este cu adevărat un privilegiu şi o onoare să mă alătur acestei capodopere cinematografice care mi-a creat dependenţă încă din prima zi”.

Actriţa de doar 29 de ani va fi printre puţinii actori non-britanici ai serialului.

Începând cu penultimul sezon, rolul Prinţului Philip va fi interpretat de Jonathan Pryce, Leslie Manville va fi Prinţesa Margaret, iar Imelda Staunton a fost aleasă pentru rolul Reginei Elizabeth.

Netflix a anunţat iniţial că drama monarhiei britanice se va încheia cu sezonul 5 al serialului, însă de curând a anunţat că va urma şi sezonul 6. Astfel, rolul Prinţesei Diana va fi prezent în ambele sezoane.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase