Home » Cultura » Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus. Cum și-a petrecut timpul în izolare

Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus. Cum și-a petrecut timpul în izolare

08.28.2020
Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus. Cum și-a petrecut timpul în izolare
Antonio Banderas a făcut haz de necaz şi a postat o fotografie haioasă în care el se luptă cu zeci de molecule de COVID-19.

Antonio Banderas a scăpat de coronavirus. Anunţul l-a făcut chiar actorul pe pagina sa de Facebook. El a făcut haz de necaz şi a postat o fotografie haioasă în care el se luptă cu zeci de molecule de COVID-19.

„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia de Covid-19. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca şi mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine”, a scris Banderas.

Actorul în vârstă de 60 de ani a anunţat că este infectat chiar de ziua lui, pe 10 august. Actorul cunoscut pentru rolurile din filmele „Desperado” şi „Masca lui Zorro” a mărturisit că şi-a petrecut ziua de naştere în carantină, simţindu-se obosit.

O nouă viață pentru Antonio Banderas

Banderas a anunţat, la acel moment, că se simte un pic mai obosit decât de obicei, însă starea sa este bună. Timpul din izolare l-a petrecut citind şi scriind, scrie Mediafax.

„O să continui să-mi fac planuri pentru a da un sens noii vieţi care a început la 60 de ani. Vârstă la care am ajuns plin de dorinţă şi de entuziasm”, declara actorul, cu ocazia zilei sale de naștere.