Home » Cultură » Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus. Cum și-a petrecut timpul în izolare

Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus. Cum și-a petrecut timpul în izolare

Publicat: 28.08.2020
Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus. Cum și-a petrecut timpul în izolare
Antonio Banderas a făcut haz de necaz şi a postat o fotografie haioasă în care el se luptă cu zeci de molecule de COVID-19.

Antonio Banderas a scăpat de coronavirus. Anunţul l-a făcut chiar actorul pe pagina sa de Facebook. El a făcut haz de necaz şi a postat o fotografie haioasă în care el se luptă cu zeci de molecule de COVID-19.

„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia de Covid-19. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca şi mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine”, a scris Banderas.

Actorul în vârstă de 60 de ani a anunţat că este infectat chiar de ziua lui, pe 10 august. Actorul cunoscut pentru rolurile din filmele „Desperado” şi „Masca lui Zorro” a mărturisit că şi-a petrecut ziua de naştere în carantină, simţindu-se obosit.

O nouă viață pentru Antonio Banderas

Banderas a anunţat, la acel moment, că se simte un pic mai obosit decât de obicei, însă starea sa este bună. Timpul din izolare l-a petrecut citind şi scriind, scrie Mediafax.

„O să continui să-mi fac planuri pentru a da un sens noii vieţi care a început la 60 de ani. Vârstă la care am ajuns plin de dorinţă şi de entuziasm”, declara actorul, cu ocazia zilei sale de naștere.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase