Home » Cultură » Netflix și Apple se luptă pentru ultimul film al lui James Bond, care s-ar putea să nu mai apară pe marile ecrane

Netflix și Apple se luptă pentru ultimul film al lui James Bond, care s-ar putea să nu mai apară pe marile ecrane

Netflix și Apple se luptă pentru ultimul film al lui James Bond, care s-ar putea să nu mai apară pe marile ecrane
Sursa foto: IMDB
Publicat: 27.10.2020

Netflix si Apple TV se luptă să cumpere ultimul film al lui James Bond, mai ales după zvonul lansat de criticul de film Drew McWeeny, pe Twitter. „No time to die” este al 25-lea şi ultimul film din franciză.

S-ar putea să nu mai vedem noul film „James Bond- No time to die” pe marile ecrane. Se zvoneşte că ultimul film din celebra ar putea fi cumpărat de Netflix sau Apple TV.

O ofertă monstruoasă pentru „James Bond- No time to die”

Scenaristul şi criticul de film Drew McWeeny a dat vestea pe Twitter şi a vorbit despre o ofertă monstruoasă pe care studiourile MGM ar fi primit-o de la cei doi giganţi ai platformelor de streaming.

Un purtător de cuvânt al MGM a declarat că filmul nu este de vânzare. Cu toate acestea, mai mulţi rivali ai MGM spun că studiourile sunt în căutarea unui cumpărător dispus sa ofere 600 de milioane de dolari.

MGM ar putea avea pierderi enorme din cauza pandemiei

Încasările brute din vânzarea de bilete, au fost, pentru ultimele trei filme, în valoare de aproximativ 2 miliarde şi jumătate de dolari. „Spectre” a obţinut 900 de milioane de dolari, „Skyfall” un milliard de dolari, iar „Quantum of Solace” 600 de milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Având în vedere impactul pe care pandemia de COVID-19 continuă să-l aibă asupra cinematografiei, MGM ar putea avea pierderi enorme pentru ultimul film din franciză, aşa că vânzarea acestuia către o platformă de streaming, poate fi o variantă.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase