Home » Cultura » „Povești de acasă”, difuzate online în fiecare weekend, cu Teatrul Nottara

„Povești de acasă”, difuzate online în fiecare weekend, cu Teatrul Nottara

12.18.2020
„Povești de acasă”, difuzate online în fiecare weekend, cu Teatrul Nottara
Imagini de la repetiții pentru spectacolul „Albina din capul meu” de Roland Schimmelpfennig, regia: Cristi Juncu. Sursa foto: Facebook Nottara

Mai multe povești filmate acasă la actori celebri vor fi difuzate în următoarele weekenduri în mediul online de Teatrul Nottara.

În cadrul proiectului derulat de Teatrul Nottara, actorii au înregistrat 11 povești pentru a fi distribuite în mediul online. Primele două, care i-au avut pe Catrinel Dumitrescu și pe Rareș Andrici drept povestitori, au fost deja difuzate la finalul săptămânii trecute și pot fi urmărite pe pagina de Facebook a teatrului.

Următoarele 9 înregistrări vor fi postate în fiecare seară de sâmbătă și duminică, la ora 20.00. Poveștile sunt spuse de Răzvan Bănică, Ioana Calotă-Philippide, Luminița Erga, Alexandru Mike Gheorghiu, Șerban Gomoi, Daniela Minoiu, Filip Ristovski, Diana Roman, Mihaela Subțirică.

Mesaje optimiste, de la actori celebri

Acestea au fost filmate la artiști acasă, iar poveștile alese au mesaje optimiste, potrivite pentru a fi ascultate cu familia, în luna sărbătorilor de iarnă, potrivit Mediafax.

„Decembrie era una dintre cele mai bune luni pentru teatru. Oamenii își dăruiau unii altora bilete și veneau împreună la teatru, fiind părtași, astfel, la energia magică pe care o regăsim în sala de spectacol. Sperăm că și aceste povești vor aduce oamenii împreună măcar pentru câteva clipe. Ne imaginăm părinți și copii lângă brad sau ghemuiți sub o pătură pufoasă, bând un ceai sau o ciocolată caldă și dându-ne voie să le pătrundem în case pentru a le spune o poveste. Aduce un pic a spiritul Crăciunului, nu?”, a spus Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara.

Al doilea proiect dedicat optimismului lansat de Teatrul Nottara

Acesta este cel de-al doilea proiect dedicat optimismului pe care Teatrul Nottara îl lansează în luna decembrie, la scurt timp după campania „S-auzim de bine!”, în cadrul căreia actorii fac o retrospectivă a lucrurilor bune care s-au întâmplat în acest an.