Home » Cultură » Jurnal de introspecţie V, expoziție inedită de pictură la Biblioteca Metropolitană București

Jurnal de introspecţie V, expoziție inedită de pictură la Biblioteca Metropolitană București

Publicat: 22.01.2021
Jurnal de introspecţie V, expoziție inedită de pictură la Biblioteca Metropolitană București
Sursa foto: Facebook

Expoziția „Jurnal de introspecţie V” a artistelor Mirela Trăistaru şi Dorothea Fleiss va putea fi vizitată gratuit la Biblioteca Metropolitană București în perioada 25 ianuarie-19 februarie.

Deschiderea expoziției va avea loc luni, 25 ianuarie, începând cu ora 16.00, la Artoteca BMB.

Potrivit unui comunicat al BMB, Mirela Trăistaru este pictor, designer vestimentar, grafician, scenograf, curator, specialist în body-painting şi lucrări monumentale. În prezent are peste 60 de expoziţii personale şi peste 130 de grup, 21 de piese de teatru la care a semnat costumele sau decorul. A participat la bienalele de artă din Lyon, Beijing şi Cairo. De asemenea, are o bogată activitate cinematografică, teatrală şi de televiziune.

Un artist vizual cu o experienţă bogată

De asemenea, Dorothea Fleiss este un artist vizual, cu o bogată experienţă. Lucrările sale au fost expuse în galeriile din întreaga lume, având peste 60 de expoziții personale și peste 200 de expoziții de grup în Europa, Australia, Asia, SUA, America de Sud, Canada și Africa. A obținut doctoratul la Universitatea Națională de Arte București.

Seria „Jurnal de introspecție” a fost inițiată în anul 2014

Proiectul „Jurnal de introspecție V” este un demers artistic care cuprinde compoziții de pictură, performance și video. Seria „Jurnal de introspecție” a fost inițiată în anul 2014, potrivit Mediafax.

„Expoziţia, curatoriată de reputatul critic de artă Radu George Serafim și de Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice, poate fi vizitată în perioada 25 ianuarie – 19 februarie, gratuit, la Artoteca BMB. Ca de fiecare dată, evenimentul se va desfășura în condiții de deplină siguranță atât pentru public, cât și pentru personal, în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, a mai transmis BMB.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase