Home » Cultură » Teatrul Nottara va alege un spectator care să facă parte din Consiliul artistic

Teatrul Nottara va alege un spectator care să facă parte din Consiliul artistic

Teatrul Nottara va alege un spectator care să facă parte din Consiliul artistic
Sursa foto: Facebook Nottara
Publicat: 22.01.2021

Teatrul Nottara a decis ca din acest an un spectator să facă parte din Consiliul artistic al instituției. Acesta va fi selectat în următoarea perioadă din rândul iubitorilor de teatru.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Nottara, Consiliul artistic al instituției este format din 11 membri și are în componența sa actori, regizori și oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alătura și o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor și să ofere o perspectivă proaspătă și originală.

Noul membru al Consiliului artistic va asista la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public și va participa la discuțiile ulterioare din cadrul consiliului, având ocazia să își spună părerea despre producția respectivă.

O persoană din exterior ar putea ajuta mai bine

„Întotdeauna am făcut teatru pentru public. Acum ne-am dori să îl facem împreună cu acesta! Suntem convinși că o persoană din exterior ne va ajuta să înțelegem și mai bine ce își doresc să vadă oamenii atunci când aleg să petreacă o seară la Teatrul Nottara”, a declarat Marinela Țepuș, managerul instituției.

Cei care își doresc să devină membri ai Consiliului artistic trebuie să lase un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteți un email până pe 28 ianuarie 2021, în care să spună care este spectacolul preferat văzut la Nottara și cum l-ar recomanda unui prieten. Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul instituției, în 1 februarie.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase