Home » Cultură » „O floare pentru Thalia”. Cum va fi marcat începutul primăverii la Filarmonica Sibiu

„O floare pentru Thalia”. Cum va fi marcat începutul primăverii la Filarmonica Sibiu

„O floare pentru Thalia”. Cum va fi marcat începutul primăverii la Filarmonica Sibiu
Sursa foto: Filarmonica de Stat Sibiu Facebook
Publicat: 25.02.2021

Începutul primăverii este marcat la Filarmonica Sibiu prin campania „O floare pentru Thalia”. Toți cei care vor aduce o mușcată sau o petunie curgătoare vor primi bilete gratuite la unul din spectacolele programate în luna martie.

Cu ajutorul comunității locale, spectatori sau agenți economici, fațada și terasele Sălii Thalia din Sibiu vor fi împodobite cu mușcate și petunii curgătoare. În schimbul florilor, spectatorii vor primi bilete gratuite la evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu.

Programul cultural propus pentru martie este pe măsură: 10 evenimente muzicale, toate gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea și, desigur, femeia.

Fiecare sibian care va aduce o mușcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet

„Pornind de la liderul spiritual al Filarmonicii Sibiu – Thalia – muza din mitologia greacă, fiică a lui Zeus, care în traducere înseamnă cea veselă, cea înfloritoare, am propus comunității sibiene acest proiect prin care fiecare din noi poate fi parte a renașterii și înfloririi spațiului cultural local. Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o mușcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele și fațada Sălii, contribuind astfel – asemeni Thaliei – la transformarea acestui spațiu într-unul vesel și înfloritor”, au transmis organizatorii, potrivit Mediafax.

Proiectul „O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu şi Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase