Home » Cultură » Filarmonica Sibiu organizează primul concert cu public, după mai bine de două luni

Filarmonica Sibiu organizează primul concert cu public, după mai bine de două luni

Filarmonica Sibiu organizează primul concert cu public, după mai bine de două luni
Sursa foto: Filarmonica de Stat Sibiu
Publicat: 07.01.2021

Filarmonica Sbiu anunță că joi va avea loc primul concert cu public după ce timp de mai bine de două luni spectacolele instituției au putut fi urmărite doar online. Astfel, au fost puse în vânzare bilete pentru 30% din locurile sălii de concerte.

Concertul are loc joi, 7 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu. „După mai mult de 2 luni în care ne-am întâlnit doar online, vă așteptăm la primul concert cu public al anului în Sibiu și în România. După succesul Concertului Extraordinar de Anul Nou – eveniment cu peste 25.000 de spectatori online – începând din această săptămână publicul se poate întoarce la Sala Filarmonicii de Stat Sibiu. Pentru concertul de joi 7 ianuarie 2021 s-au pus în vânzare 30 % din locurile sălii de concerte, la Casa de Bilete a Sălii Thalia și pe iabilet.ro”, au anunțat reprezentanții Firlarmonicii.

Invitata acestui eveniment este soprana Gabriela Iștoc. Câștigătoare a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de canto, Gabriela Iștoc a cântat cu Vladimir Jurowski, London Philharmonic sau Phoenix Orchestra din Dublin.

O seară plină de spectacol

„Vă așteptăm așadar la o seară cu Liliacul de Strauss, Văduva Veselă și Meine Lippen de Lehar, Cavaleria Ușoară de Suppe și multe alte daruri volatile, interpretate de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu și dirijorul său principal, maestrul Tiberiu Soare”, a anunțat Filarmonica.

În timpul spectacolului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar la intrare se va realiza un triaj observațional pentru fiecare spectator.

„Accesul la concert va avea loc după măsurile de siguranță și prevenție Covid-19, așa cum sunt expuse mai jos.
– accesul se face cu 30 de minute înainte de spectacol, pentru a evita aglomerația și pentru a asigura respectarea tuturor măsurilor în vigoare.
– permiterea verificării temperaturii
– absența simptomelor precum tuse seacă, strănut, febră
purtarea măștii pe toată perioada evenimentului”, arată organizatorii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase