Home » Cultură » Mașina lui Elton John, un Maserati Spyder biturbo, scoasă la licitație. Care este prețul de pornire

Mașina lui Elton John, un Maserati Spyder biturbo, scoasă la licitație. Care este prețul de pornire

Publicat: 23.03.2021

O mașină condusă în urmă cu câteva decenii de Elton John este scoasă la licitație joi, 25 martie. Prețul de pornire este de 8.000 de euro.

Maserati Spyder biturbo convertible are un preț de pornire de 8.000 de euro și se remarcă printr-un service proiectat de specialistul Maserati Bill McGrath, fiind realizată în conformitate cu exclusivistele cerințe ale celebrului cântăreț Elton John.

Artistul a cerut în mod expres ca designul interior al exemplarului ales să fie diferit, astfel că scaunele maşinii au fost tapițate cu piele albă, iar marginile acestora au fost cusute cu roșu.

Mașina a fost proiectată și realizată de o celebră companie

Mașina are toate manualele sale în portofelul original din piele, alături de rola originală a pieselor și o serie de opțiuni și accesorii speciale instalate din fabrică înainte de livrarea către Sir Elton John, inclusiv jante de tip split rim, precum și o modernizare a echipamentului stereo care, la vremea respectivă, a costat 4.000 de lire sterline.

Mașina a fost proiectată și realizată de o celebră companie de designeri de talie mondială și a participat la Campionatul Britanic de autoturisme de la sfârșitul anilor 1980, dar și la Campionatul European de autoturisme și Campionatul Mondial de autoturisme din 1987, potrivit Mediafax.

„Licitația de Curiozități Tehnice” va avea loc joi, 25 martie

Mașina poate fi văzută până joi, 25 martie, la Palatul Cesianu-Racoviță.

„Licitația de Curiozități Tehnice”, unde se va licita mașina, va avea loc joi, 25 martie, ora 18:30, pe platforma Artmark Live. Iubitorii de mașini pot testa până atunci autovehiculul sau pot depune oferte pentru această piesă de colecție.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase