Home » Cultură » Tablourile lui Nicolae Grigorescu, expuse la aeroportul Otopeni

Tablourile lui Nicolae Grigorescu, expuse la aeroportul Otopeni

Tablourile lui Nicolae Grigorescu, expuse la aeroportul Otopeni
„Țărăncuță cu basma albă”, Nicolae Grigorescu, colecție privată. Sursa foto: FPU România
Publicat: 18.05.2021

Tablourile lui Nicolae Grigorescu vor fi expuse la aeroportul Otopeni, în cadrul expoziției Art Safari Airport Museum. La vernisajul expoziției va participa și ministrul Culturii.

Evenimentul va avea loc joi la primul muzeu de artă deschis pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

„Pe 20 mai, la ora 11.00, Art Safari Airport Museum îmbracă straie noi și îi spune Bine ai venit pe aeroport însuși marelui maestru Nicolae Grigorescu. Motivul? Bucuria de a marca aniversarea pictorului”, au transmis organizatorii.

Expoziția își propune să promoveze arta din România

Recent, Art Safari și Compania Națională Aeroporturi București au inaugurat prima expoziție a Art Safari Airport Museum „Art Check-in”. Este vorba despre o expoziție care a fost amenajată în zona de îmbarcare a Aeroportului Internațional Henri Coandă București, potrivit Mediafax.

Expoziția își propune să promoveze arta din România. Concret, expoziția „Art Check-in” a fost planificată în baza unui parteneriat Art Safari – Muzeul Municipiului București și cuprinde câteva dintre cele mai reprezentative lucrări din patrimoniul muzeului, dar și lucrări contemporane din colecții private.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase