Home » Cultură » Quentin Tarantino crede că „Once Upon A Time…In Hollywood” ar fi un final bun pentru cariera sa

Quentin Tarantino crede că „Once Upon A Time…In Hollywood” ar fi un final bun pentru cariera sa

Publicat: 09.06.2021

În timpul unei apariții recente într-un podcast, Quentin Tarantino a sugerat că „Once Upon A Time …”ar putea fi ultimul film pe care l-a făcut, scrie AV Club.

Într-un episod din „Pure Cinema Podcast”, faimosul regizor a explicat: „Ultimele filme ale mjorității regizorilor sunt oribile.

De obicei, cele mai proaste filme ale lor sunt ultimele. Este cazul majorității regizorilor din Epoca de Aur, care au ajuns să-și facă ultimele filme la sfârșitul anilor ’60 și ’70, apoi a ajuns să fie cazul majorității regizorilor din New Hollywood care și-au făcut ultimele filme la sfârșitul anilor ’80 și ’90”.

Ultimul lucru pe care și-l dorește Tarantino

Acesta este ultimul lucru pe care Quentin Tarantino și-l dorește. „Poate că nu ar trebui să fac un alt film, pentru că aș putea fi foarte fericit cu finalul „Once Upon A Time…In Hollywood ”, a spus el, potrivit Mediafax.

Filmul a primit 10 nominalizări la Oscar, câștigând două premii, dintre care unul pentru Brad Pitt.

Nu este prima dată când Tarantino vorbește despre pensionare, așa că ar putea să fie serios, comentează publicația.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase