Home » Cultură » Producția „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” marchează al doilea cel mai bun box-office din pandemie

Producția „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” marchează al doilea cel mai bun box-office din pandemie

Producția „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” marchează al doilea cel mai bun box-office din pandemie
Sursa foto: IMDB
Publicat: 07.09.2021

Producția studiourilor Disney și Marvel „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” a avut încasări de 71,4 milioane de dolari în acest weekend, acesta fiind al doilea cel mai bun box-office pentru un film lansat în timpul pandemiei, scrie CNN.

„Black Widow” deține în prezent titlul pentru cele mai mari încasări din week-end-ul de lansare din SUA din pandemie, cu 80 de milioane de dolari.

La nivel internațional, „Shang-Chi” a înregistrat vânzări de bilete de 56,2 milioane de dolari, aducând totalul global estimat pentru vineri, sâmbătă și duminică la 127,6 milioane de dolari. Filmul nu a fost încă aprobat pentru lansare în China.

Primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de la începutul pandemiei

„Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia. „Black Widow”, care a fost lansat în iulie, a debutat în cinematografe dar și în serviciul Disney +, potrivit Mediafax.

Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare pe tot parcursul pandemiei, optând pentru a face filmele disponibile în cinematografe și pe serviciile de streaming.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase