Home » Cultură » Sute de opere de artă scoase la licitație. Prețurile pornesc de la 100 de euro

Sute de opere de artă scoase la licitație. Prețurile pornesc de la 100 de euro

Sute de opere de artă scoase la licitație. Prețurile pornesc de la 100 de euro
„Ierusalim”, Harry Guttman, 1933. Sursa foto: Artmark
Publicat: 23.09.2021

Aproximativ 400 de opere de artă din patrimoniul unui anticariat bucureștean sunt scoase la licitație. Prețul de pornire e de 100 de euro.

În noul sezon al pieței românești de artă, care a început săptămâna trecută, Artmark propune spre vânzare aproximativ 400 de opere de artă din patrimoniul unui anticariat bucureștean, într-un eveniment dispus în două zile, pe 23 și 28 septembrie.

Operele din cadrul licitației sunt semnate de mari artiști ai artei românești, precum Harry Guttman, Nicolae Vermont, Gheorghe Petrașcu, Ștefan Câlția sau Constantin Piliuță.

Unde pot fi văzute cele 400 de opere?

Cele 400 de opere – naturi statice, peisaje marine, urbane sau pastorale, portrete expresive, dar și nuduri delicate – pot fi văzute la Palatul Cesianu-Racoviță.

Licitațiile din 23 și 28 septembrie, ora 19.00, vo avea loc în format hibrid – online, pe platforma Artmark Live și în sala de licitații a Casei A10 by Artmark.

Licitațiile organizate, de-a lungul timpului, de Casa de Licitații A10 by Artmark, sub egida Hanul cu Tei 1833, au înregistrat vânzări record, de cele mai multe ori chiar 100% rată de adjudecare.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase