Home » Cultură » Legendarul cântăreț și actor american Meat Loaf a murit

Legendarul cântăreț și actor american Meat Loaf a murit

Publicat: 21.01.2022
Legendarul cântăreț și actor american Meat Loaf a murit
Sursa foto: Profimedia

Cântărețul și actorul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani, se arată într-un comunicat publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe numele real, Michael Lee Aday, legendarul interpret a vândut peste 65 de milioane de albume în întreaga lume.

„Anunțăm cu inimile frânte că incomparabilul Meat Loaf s-a stins din viață în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore”, arată comunicatul publicat pe pagina sa oficială, potrivit Mediafax.

Meat Loaf a jucat în filme precum The Rocky Horror Picture Show şi Fight Club

Născut Marvin Lee Aday, Meat Loaf a fost actor, cântăreţ, compozitor şi producător de muzică. El a devenit cunoscut datorită producţiilor de teatru şi cântecelor de operă, printre care „Paradise by the Dashboard Light”, ”Two out of Three Ain’t Bad” şi „Bat out of Hell”, şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

Trilogia de albume „Bat Out of Hell” a fost vândută în peste 50 de milioane de copii la nivel mondial.

Cântăreţul a câştigat un premiu Grammy pentru melodia „I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)”. Meat Loaf a mai jucat în filme precum „The Rocky Horror Picture Show” şi „Fight Club”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase