Home » Cultură » The Rolling Stones anunță un turneu european la aniversarea a 60 de ani

The Rolling Stones anunță un turneu european la aniversarea a 60 de ani

The Rolling Stones anunță un turneu european la aniversarea a 60 de ani
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 16.03.2022

The Rolling Stones vor concerta la Londra în 25 iunie, în aceeași zi în care veteranul rocker Sir Paul McCartney va fi prezent pe scena Pyramid Stage, la Festivalul Glastonbury.

The Rolling Stones au anunțat un turneu european, care cuprinde 14 concerte în 10 țări, pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare, potrivit Sky News.

Acesta este primul turneu nou al trupei de la decesul lui Charlie Watts, considerat unul dintre cei mai mari toboșari ai generației sale. Acesta a murit în august anul trecut, la vârsta de 80 de ani.

Veteranii rock-ului vor susține trei concerte în Marea Britanie

Membrilor actuali Sir Mick Jagger, 78 de ani, Keith Richards, 78 de ani, și Ronnie Wood, 74 de ani, li se va alătura toboșarul Steve Jordan, 65 de ani, care a fost recrutat pentru a cânta în turneul „No Filter” al trupei Rolling Stones de anul trecut, când Watts nu a putut concerta din cauza problemeșpr de sănătate.

Veteranii rock-ului vor susține trei concerte în Marea Britanie, inclusiv două spectacole în Hyde Park din Londra. Primul dintre acestea va avea loc în același timp în care Sir Paul McCartney, în vârstă de 79 de ani, va cânta pe scena Pyramid Stage, din cadrul festivalului Glastonbury.

O rivalitate între Mick Jagger și Paul McCartney?

Între Sir Mick Jagger și Sir Paul McCartney a fost o rivalitate amicală cu privire la impactul formațiilor lor asupra publicului de-a lungul timpului.

The Stones vor susține, de asemenea, un concert special pe Anfield, „casa” clubului Liverpool FC, primul lor concert pe stadionul din oraș, precum și alte 11 concerte în alte nouă țări.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase