Home » D:News » The Rolling Stones lansează o ediţie de lux „Let It Bleed”, pentru a 50-a aniversare

The Rolling Stones lansează o ediţie de lux „Let It Bleed”, pentru a 50-a aniversare

The Rolling Stones lansează o ediţie de lux „Let It Bleed”, pentru a 50-a aniversare
Publicat: 16.09.2019
Trupa britanică The Rolling Stones va lansa pe 1 noiembrie, pentru a 50-a aniversare, o ediţie de lux a albumului "Let It Bleed", arată Smart Radio, păstrând un loc special pieselor grupului în playlist-ul zilei.

Colecţia va include versiuni remasterizate ale albumului, inclusiv pe vinil, litografii, afişe, o carte cu un eseu scris de jurnalistul David Fricke, specialist în muzica trupei, precum şi fotografii din turneul de promovare a materialului discografic realizate de Ethan Russell, notează Mediafax.

„Let It Bleed” este al zecelea album de studio al trupei The Rolling Stones şi a fost lansat în 1969.

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, în vârstă de 75 de ani, basistul/chitaristul Ronnie Wood, în vârstă de 72 de ani, şi bateristul Charlie Watts, în vârstă de 78 de ani. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock ‘n’ Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase